Home-tekst1

Stickerland: Expert in Stickers

Stickerland is expert op het gebied van stickers, beletteringen en plakletters. Onze webshop bevat meer dan 3000 soorten stickers. Van klant en klare ontwerpen waarbij je makkelijk zaken zoals maten en kleuren kunt aanpassen, tot een speciale designtool waarmee je makkelijk zelf tekststickers kunt ontwerpen en laten maken. Ook naamstickers met bijvoorbeeld een landenvlag erbij kunt u eenvoudig zelf ontwerpen via deze website.

Goedkoop stickers drukken doe je daarom bij Stickerland.nl

Uiteraard zijn onze stickers enorm breed inzetbaar. Denk daarbij aan muurstickers, letterstickers, fietsstickers, tegelstickers, autostickers, motorstickers, laptopstickers en verzin het maar. Als de ondergrond hard, glad en niet poreus is, dan kunt u daar al onze stickers op plakken.

Wil je zelf stickers ontwerpen?

Wij ontwerpen en produceren in eigen huis. We hebben een klein team van specialisten die u graag persoonlijk te woord staan. Bel ons gerust en stel uw vraag rechtstreeks aan diegene die u aan de lijn krijgt. U krijgt direct antwoord.

Bent u niet van het bellen? Via de mail reageren we net zo snel. U kunt eventueel ook het contact formulier op deze shop gebruiken.

Op deze site hebben we een greep van onze mogelijkheden gezet. Uiteraard kan nog véél meer. Ook voor (zakelijke) stickers ontwerpen kunt u ons inschakelen. Wij zijn er voor bedrijven en particulieren en iedereen is bij ons net zo belangrijk. Heeft u specifieke wensen? Gewoon vragen. Vaak hebben we wel een oplossing.

Stickers maken

We maken en sturen niet alleen deze stickers allemaal op, door heel de Benelux, maar we kunnen ook de montage voor u regelen in onze eigen werkplaats.

Hier wrappen we onder andere auto's in een ander kleurtje, maken we van een wit dak en zwart dak en zetten we stripings op auto's, boten en fietsen.

Home-tekst2

Stickers plakken

Zelf plakken? Geen punt, ook hier hebben we aan gedacht. Via de pagina's "klantenservice" hebben we zo duidelijk mogelijk uitgelegd hoe wij stickers plakken en hoe u het eventueel dus ook zelf kunt gaan doen. 

Zelf wrappen? Ook dat is natuurlijk een optie. Wij verkopen de wrapfolie die wij zelf ook gebruiken om een auto te wrappen ook gewoon rechtstreeks aan u zodat u zelf kunt gaan plakken.

Gratis verstuurd vanaf 40 euro

Onze webshop is gebouwd volgens de veiligste technieken en nieuwste systemen. Uw order is veilig en beschermd bij ons. Uw gegevens worden alleen maar gebruikt om uw bestelling te maken en af te leveren op het gegeven adres en meer niet.

Veiligheid staat voorop, daarom hebben we alle transacties, betalingen en dergelijke afgeschermd zodat deze beveiligd, rechtstreeks naar ons gaan.

Geen afspraak nodig

Wist u dat wij ook een leuke showroom hebben? Kom gerust langs en we leggen u alles uit. U kunt altijd onder het genot van een vers gemalen kop koffie of warme chocolademelk bij ons alle mogelijke kleuren komen bekijken of uw plannen komen bespreken.

En het mooiste van alles is dat een afspraak maken niet nodig is.