Stickers maken en bestellen bij Stickerland.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Stickerland Slogan: Speciaal op maat voor u gemaakt.

Autostickers

spacer

De mooiste auto stickers bestellen bij Stickerland


U wilt graag reclame maken voor op uw auto of bus? Of heeft u wat schade op de lak of wenst u uw auto een opfrisbeurt te geven? 
Dan bent u met de autostickers van Stickerland aan het goede adrres.
Wij hebben een groot assortiment aan auto stickers bedoeld voor particulieren en met onze mogelijkheden voor de zakelijke markt kunt eigenlijk iedereen bij Stickerland terecht voor het maken van mooie autostickers.

Wij hebben de mogelijkheid om ook uw ontwerp om te zetten tot een stukje hoogwaardige reclame. Sterker nog, we kunnen eventueel het complete ontwerp voor uw auto of bus verzorgen. Wanneer u hierover contact met ons opneemt, kunnen we in goed overleg een strakke offerte opstellen.


Uiteraard kunt u ook gewoon een eigen ontwerp sticker bij ons aanleveren. Het hoeft immers niet altijd reclame te zijn. Stickers voor de sier zijn ook heel mooi.
Alle ontwerpen op deze website zijn geschikt voor op elke auto en kunnen gedeeltelijk direct door u aangepast worden. In goed overleg kunnen we ook de ontwerpen voor u aanpassen zodat het helemaal past bij uw wensen.
Maar vooralsnog hebben we online een enorme keuze aan autostickers staan. Deze zijn onder andere: autostripings, JDM stickers, bloemenstickers, raamstreamers, driftstickers en nog veel meer. Maar ook de vlammenstickers, automerkstickers zijn perfect om op auto's te plakken.


Zakelijke autoreclame


Zakelijke autoreclame kunnen wij ook voor u regelen. Wij hebben van nagenoeg ieder model auto een layout en template waarmee we de maten van alle delen kunnen berekenen zodat we uw ontwerp precies op schaal kunnen ontwerpen, produceren en zelfs monteren.


We denken natuurlijk ook aan onze auto racers, autotuners en gewoon... de auto gekken (zoals wij hier bij Stickerland eerlijk gezegd ook zijn).
Daarom hebben we een grote collectie aan circuit stickers gemaakt waar u zelf uw collectie kunt samenstellen. Ook de bekende racenummers, nummerstickers en rallynamen met vlag stickers hebben we online staan. Deze zijn zelf samen te stellen met uw eigen naam, nummer en kleur. In vele gevallen is het ook mogelijk om zelfs het lettertype te kiezen.


Het plakken van onze auto stickers is echt goed te doen. We hebben voor het gemak hier op de website diverse filmpjes gezet waarin we uitleggen hoe wij deze autostickers aanbrengen. Maar u kunt er ook een gedrukte plakinstructie bij bestellen (gratis). Mocht het niet lukken, twijfelt u, of wenst u er totaal geen omkijken naar te hebben, dan is het mogelijk om de stickers door ons te laten plakken. 
Dan bent u in ieder geval gegarandeerd van een goed resultaat en garantie op de montage krijgt u er van ons dan ook nog eens bij.

Auto stickers van hoge kwaliteit


Iedere auto sticker die wij bij Stickerland maken wordt gesneden uit de hoogste kwaliteit stickerfolie. We werken echt alleen maar met A-kwaliteit. En dat merkt u dircect aan de manier van verwerken. 
Ook als de stickers jaren later eventueel weer van uw auto verwijderd worden zult u merken dat de kwaliteit simpelweg geweldig is.
Vanzelfsprekend is dat onze autostickers UV bestendig zijn en dus niet verkleuren door de zon. Maar ze zijn ook nog eens extra dun (is niet zwakker, juist sterker), krimvrij en de stickers zijn voorzien van een extra goede lijmlaag die drukgevoelig is.

 

 

spacer


Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Vacatures & Stage   |   Nieuw       

Onze klanten beoordelen Stickerland gemiddeld met een 8,9 (van 10) op basis van 6485 reviews!