Alle producten die wij hier aanbieden worden speciaal voor u gemaakt. Dat wil dus zeggen dat wij geen enkele sticker op voorraad hebben liggen.
Alles wordt speciaal voor u, volgens uw bestelling, voor u gemaakt, verpakt en verstuurd. Wij verwerken alles op volgorde van binnenkomst.

Zodra u uw sticker bestelling geplaatst heeft, ontvangt u van ons een orderbevestiging.

Indien u een order geplaatst heeft waarbij u direct betaald heeft met bijvoorbeeld iDeal, Paypal of achteraf op factuur gekocht heeft, gaat uw bestelling direct de productie wachtrij in.

De levertijd is meestal gemiddeld 2 tot 5 werkdagen na het plaatsen van uw opdracht en betaling.

Deze levertijd is uiteraard altijd afhankelijk van de drukte op het moment van bestellen. Wij handelen iedere opdracht af op volgorde van binnenkomst, ongeacht of uw bestelling moeilijk of makkelijk te produceren is. En u ontvangt automatisch een email wanneer we daadwerkelijk met de productie van uw order beginnen.
We hebben daarom altijd een levertijd aangezien het niets te maken heeft met de complexheid of grootte van uw bestelling. We kunnen nu eenmaal slechts een x aantal bestellingen per dag produceren.

Wenst u uw order sneller in productie te laten gaan en voorrang te krijgen op alle andere bestellingen dan is er de mogelijkheid om uw order als SPOED te bestellen.
Deze optie vind u terug bij ieder product op onze website. Dit aanvinken is voldoende.

Indien u gekozen heeft om het verschuldigde bedrag zelf over te maken, dan wachten wij met het verwerken van uw order totdat het verschuldigde bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven.
Pas daarna gaat uw order de productie wachtrij in. En gaat de levertermijn in. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben sturen wij u daarvan een bevestiging.

Op het moment dat uw order aan de beurt is, ontvangt u van ons daarvan automatisch een email.
U weet dan ook direct dat wij op dat moment uw producten aan het maken zijn.

Meestal op dezelfde dag wordt dan ook uw order verpakt en verstuurd. Ook daarvan krijgt u van ons een berichtje.

PostNL haalt elke dag alle zendingen op en streeft ernaar om alle poststukken binnen 48 uur te bezorgen.
Soms zit er een weekend tussen en pakket stukken worden niet op zaterdagen geleverd.

Gemiddeld zit er tussen bestellen van uw order en het verzenden 2 tot 5 werkdagen. Meestal sneller, soms iets trager.
Uiteraard is dit alles ook afhankelijk van de drukte, eventuele vakanties en de snelheid van PostNL.