Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.

Levertijden

spacer

Levertijden / verzendtijden

Mochten we andere levertijden dan hieronder hebben, dan kondigen we dat netjes aan op deze website. (vakanties en dergelijke)

 

Omdat wij alle producten zelf maken hebben we natuurlijk een levertijd. Daarnaast hebben we geen voorraad omdat wij alle producten 'vers' produceren zodat u altijd de beste kwaliteit ontvangt.

Iedere sticker die we via deze website of via een maatwerk opdracht (email, telefonisch, showroom) verkopen gaan we pas produceren op het moment dat u deze besteld heeft.

De levertijd van onze stickers is afhankelijk van:

    • De soort opdracht (complexheid van de sticker die we gaan maken voor u)
    • De voorraadstatus dan de gewenste kleuren
    • (als het een print is)... de droogtijd van de print
    • De hoeveelheid orders en klanten die voor u zijn


Al met al is gebleken dat we gemiddeld kunnen stellen dat uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen klaar en verstuurd kan zijn.
Echter is dat soms iets langer (vakantietijd, of veel grotere opdrachten voor u) en soms zitten we meer tegen de 2 dagen aan als bv blijkt dat veel mensen kleinere orders geplaatst hebben met simpele ontwerpen of veel in 1 kleur.

Een vaste tijd noemen lukt ons simpelweg niet.

 

We doen altijd onze best om uw order zo snel mogelijk bij u te krijgen

Afhankelijk van de drukte kan de verzendtijd langer of korter dan onze gewenste 2 a 5 werkdagen zijn. Maar meestal halen we deze doorlooptijd wel.

Alle bestellingen worden natuurlijk op volgorde van binnenkomst verwerkt, geproduceerd en verstuurd.


De termijn gaat in op het moment dat wij de betreffende betaling ontvangen hebben. Dit kan met Ideal, MisterCash, Achteraf op factuur, Vooruit betalingen of Paypal zijn.
Op het moment dat de betaling van de stickers binnen is, gaat uw bestelling meteen de wachtrij in om geproduceerd te worden.

Deze wachtrij gebruiken wij om alle opdrachten goed na te kijken, productieprocessen te stroomllijnen en alles goed te controleren voor het verzenden.
Van alle stappen wordt u uiteraard door ons op de hoogte gehouden via het door u opgegeven emailadres.


U ontvangt eerst een email met de bestelbevestiging en daarna, zodra uw bestelling in productie gaat een volgende email met de status.
En al met al duurt dit alles bij elkaar gemiddeld 2 à 5 werkdagen. In drukkere perioden en vakanties kan dit af en toe iets oplopen.


Wenst u dat wij uw bestelling super snel in behandeling nemen en nog sneller gaan produceren? Dat is ook mogelijk door het plaatsen van een spoedbestelling.


Wij kunnen geen garanties op de aflevertijden geven uiteraard.

Terug naar klantenservice

 

 

spacerOnze klanten beoordelen Stickerland gemiddeld met een 9 (van 10) op basis van 7370 reviews!