Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.

Vacatures en Stages

spacer

Vacature Junior Sales Consultant / Manager

(deze vacature is vervuld)

Hippe Engelse functietitels zijn helemaal in. Ik zal daarom ook even in normaal Nederlands uitleggen wat met deze termen vaak bedoeld wordt:

 • Junior: Ervaring is niet noodzakelijk. We hopen wel dat je die hebt natuurlijk, maar op deze manier laten we je weten dat we daar niet veel extra voor gaan betalen.
 • Sales: Je gaat dingen verkopen.
 • Consultant: Je mag mensen te woord staan, adviseren en assisteren.
 • Manager: Iedereen is binnen ons bedrijf gelijk. Dus we zijn allemaal manager


Zonder gekheid… We hebben echt een prima vacature.


We zijn hier niet van de mooie titels, maar zijn lekker gewoon. We werken allemaal hard voor onze centen en dat doen we gezellig onder elkaar zonder een hoop kapsones.

We zoeken er nog iemand bij. Iemand die onze verkoop kan doen groeien. Iemand die voornamelijk onze zakelijke klanten gaat aanspreken en nieuwe klanten gaat zoeken.


Weet je, hieronder wat de functie een beetje inhoudt:

 • Junior: Ook de kleinere klusjes die hier gebeuren moeten schuw je niet. Je mag af en toe ook mee stickers maken, of plakken. Maar ook orders uitzoeken.
 • Sales: Gewoon verkoop dus. Je gaat je voornamelijk met de verkoop bezig houden. Van ijskoude verkoop, tot onze bestaande klanten beheren.
 • Consultant: Je gaat bij je klanten (of nog nét niet klanten) gezellig op de koffie, je laat ze op kantoor komen om de producten te laten zien. Je onderhoud contact met ze via de telefoon, de mail of een ander systeem.
 • Manager:  We verwachten dat je hier zelfstandig kunt werken. Daarom ben je ten eerste je eigen manager. Dus je bepaald zoveel mogelijk zelf wat er moet gebeuren en waar je nog beter even mee kunt wachten.


Je hoeft natuurlijk niet alles te weten over je vakgebied. Maar hoe meer je weet, hoe meer we ook aan je hebben. Voor de rest leer je hier wel bij. Wij sturen je ook natuurlijk aangezien we niet kunnen verwachten dat je precies weet hoe wij werken en wat we allemaal kunnen betekenen voor onze klanten.


We verwachten van jou wel de volgende kwaliteiten en eigenschappen:

 • Zeer goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

 • Goed bekend met Excel of een variant daarop (Open Office / Google Spreadsheets). Je kunt zelfstandig rekenbladen maken die bijvoorbeeld verkopen registreren en uitrekenen wat er overblijft na aftrek kosten / btw enzovoorts.
  Of je kunt zelfstandig een sheet maken waarop je je afspraken bijhoudt en dergelijke.

 • Uitstekende commerciële vaardigheden; Duuh... je gaat voor ons de verkoop doen. Dan moet je echt wel goed uit je woorden kunnen komen, maar ook goed kunnen luisteren zodat je weet wat er bij de ander speelt.

 • Een rijbewijs (B).

 • Full Time beschikbaarheid. Het is daarom niet handig als je (freelance) nevenactiviteiten hebt, maar daar valt over te praten.

 • Ambitie. Je wil iets bereiken in je werk en in je leven. Daar geven we je graag ook de ruimte voor; er zijn zeker doorgroeimogelijkheden.


Wat wij je te bieden hebben…


Het bedrijf waar je te werken komt heet Stickerland, en we doen ondertussen heel wat meer dan alleen op die site te vinden is. Via The Wrapfactory.nl leggen we uit dat we ook auto's doen wrappen. We richten ons daarmee een beetje op de exclusievere auto's. Maar alles is te wrappen natuurlijk. En via Signers.nl praten we met de zakelijke markt.
Om te beginnen ga je hiervoor direct aan de slag. Maar Stickerland en The Wrapfactory overlappen veel dingen waardoor je automatisch ook voor de andere takken van sport bezig zult zijn.


Vanuit onze showroom, werkplaats en kantoor in Rosmalen werken we voor vele klanten. Van grote multinationals tot de bakker op de hoek.


Ons doel is om op een eerlijke, open manier zaken te doen met iedereen die een dienst van ons nodig heeft.
Dit doen we samen met elkaar. Wij bestaan uit een klein team van zeer enthousiaste mensen die het vak op een leuke manier benaderen.
Wij zijn een beetje 'anders' dan anderen. Sommige noemen ons een beletteraar, of een Signmaker. Maar we zijn dat nét niet. Daar kom je nog wel achter.


We willen dan ook echt alleen mensen die bij ons WILLEN werken, dus als je eigenlijk alleen een brief stuurt omdat je dat moet van het UWV willen we nu vast iets met je afspreken: gebruik 1 van de volgende codewoorden of -termen in je sollicitatiebrief en wij weten meteen dat je via het UWV komt en we je dus niet uit hoeven te nodigen:

 • Teamplayer

 • 9 tot 5 mentaliteit

 • Hands On

 • Salesdriven


Solliciteren doe je zo, dus…


Eigenlijk eenvoudig: we willen heel graag een originele brief met CV van je ontvangen, die goed duidelijk maakt wie je bent, wat je kunt, en welke meerwaarde je mee denkt te brengen naar ons bedrijf. Die willen we per mail ontvangen (naar dennis@stickerland.nl), en voel je vrij om echt iets over jezelf te vertellen.


Natuurlijk maakt je leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur of afkomst ons helemaal niets uit, we zijn allemaal gelijk.


AUB geen acquisitie op deze advertentie plegen, je snapt zelf toch ook wel dat ik dit soort advertenties schrijf omdat we graag ZELF mensen willen selecteren?

 


Wie is Stickerland?

Stickerland is samen met Signers en The Wrapfactory een toonaangevend Signbedrijf.
Vanuit 1 centrale locatie in Rosmalen worden alle activiteiten beheerd en uitgevoerd. We zien onszelf als een dynamisch en flexibel bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid het allerbelangrijkste is.

Met Stickerland bedienen we de markt op het gebied van stickers en dergelijke.

Via Signers is onze doelgroep de zakelijke gebruiker waarbij we deze helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van voertuigbeletteringen, gevelreclame, lichtreclame, vlaggen, spandoeken en nog veel meer. Van idee tot realisatie.

En tot slot maken we de meest exclusieve carwraps via The Wrapfactory. Waarbij we de beste monteurs loslaten op Ferrari's en ander exclusief speelgoed om deze te voorzien van een ander schilletje.

Stickerland is erkend leerbedrijf en is aangesloten bij de betreffende instanties. Uiteraard is alles goed voor je geregeld en maken we vooraf altijd eerlijke afspraken met jou en met je school.

Onderstaande stageplekken staan ook op stagemarkt.nl voor het geval je meer informatie wenst, maar je kunt natuurlijk ook direct reageren.

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagekandidaten die aan onderstaand profiel voldoen, alsmede naar de onderstaande vacature(s):


STAGE: Allround Signmaker Niveau 3 (1 plek beschikbaar)

Als allround signmaker ben je bezig met visuele communicatie. Je kunt later gaan werken bij bijvoorbeeld een reclame- of beletteringsbedrijf (of misschien blijf je wel bij ons hangen).
Je bewerkt en ontwerpt reclameopdrachten. Dit doe je met behulp van computerprogramma’s.

Wanneer je de opleiding Medewerker Sign hebt gevolgd kun je reclameopdrachten voor bijvoorbeeld autoreclame, gevelreclame, reclamezuilen, posters, banners, vlaggen, kleding, tekst- en naamplaten digitaal maken en bewerken.
Deze opdrachten voer je zelfstandig uit. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van een idee of concept van je opdrachtgever.

Wij hebben stageplaats voor studenten die binnen ons team passen en die graag de kneepjes van het vak willen leren kennen via onze ervaren medewerkers waarbij je ook het bedrijf kunt versterken.

 


STAGE: Signspecialist Niveau 4 (1 plek beschikbaar)

Als signspecialist werk je meestal in loondienst of als zelfstandige in een dienstverlenend bedrijf dat zich richt in de reclame, presentatie en communicatiebranche in de sign en/of graveersector of bedrijf met een afdeling sign. Je kunt ook werken in opdracht van reclamebureaus, etalagebureaus of architecten.

Je hebt gevarieerde werkzaamheden en maakt allerlei soorten signproducten. Denk hierbij aan reclameborden, gevelreclame, lichtreclame, autoreclame ed. Het gaat om producten die we elke dag op straat en in gebouwen tegen kunnen komen en die ons bepaalde informatie verschaffen. Je bereidt sign producten digitaal voor, bedient apparatuur, werkt sign producten af en monteert het sign materiaal op locatie. Wanneer je een wat meer gevorderde signmaker bent maak je ook (technische) ontwerpen en stuurt een team van signmakers aan.

Je voert je werkzaamheden uit in de werkplaats of op locatie. Je werkt velaal in een team maar ook zelfstandig en je hebt naast je collega’s ook contacten met opdrachtgevers, gemeentes, vormgevers en leveranciers.

Wij hebben stageplaats voor studenten die binnen ons team passen en die graag de kneepjes van het vak willen leren kennen via onze ervaren medewerkers waarbij je ook het bedrijf kunt versterken.

 


STAGE: Applicatie en Media Ontwikkelaar Niveau 4 (1 plek beschikbaar)

De applicatieontwikkelaar is in dienst bij bedrijven die software en IT-media producten ontwikkelen. Dit kunnen zowel grote als kleine bedrijven zijn.

Taken van de Applicatieontwikkelaar zijn het ontwikkelen en realiseren van software en IT-media producten. Hierbij moet je denken aan besturingsprogramma’s, toepassingsprogramma’s, netwerkprogramma’s, applicaties voor het internet, entertainmentsoftware en interactieve informatiedragers bijvoorbeeld cd-rom’s, websites, cursusmateriaal en televisiebeelden.
De werkzaamheden van de Applicatieontwikkelaar worden in projectvorm uitgevoerd, je werkt dus met collega’s aan één project. Daarom moet je goed kunnen communiceren met je collega’s.
In een project werk je met deadlines, dus werken onder tijdsdruk mag geen problemen opleveren. In een beroep als dit is planmatig werken belangrijk.

Wij hebben stageplaats voor studenten die binnen ons team passen en die meehelpen aan de ontwikkeling en onderhoud van onze backend en frontend waarbij we de website koppelen aan onze machines.

 


Interesse en direct solliciteren?

Heb je interesse in één of meerdere van bovenstaande vacatures?
Stuur dan je gegevens met je CV naar dennis@stickerland.nl. Indien onze interesse gewekt is nodigen we je graag uit voor een gesprek.


Dennis van Orsouw
Stickerland - Rosmalen

 

 

spacer


Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Onze klanten beoordelen Stickerland gemiddeld met een 9 (van 10) op basis van 7144 reviews!