Stickers maken en bestellen bij Stickerland.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Stickerland Slogan: Speciaal op maat voor u gemaakt.

Vacatures en Stages

spacer

Stickerland is samen met Signers en The Wrapfactory een toonaangevend Signbedrijf.
Vanuit 1 centrale locatie in Rosmalen worden alle activiteiten beheerd en uitgevoerd. We zien onszelf als een dynamisch en flexibel bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid het allerbelangrijkste is.

Met Stickerland bedienen we de markt op het gebied van stickers en dergelijke.

Via Signers is onze doelgroep de zakelijke gebruiker waarbij we deze helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van voertuigbeletteringen, gevelreclame, lichtreclame, vlaggen, spandoeken en nog veel meer. Van idee tot realisatie.

En tot slot maken we de meest exclusieve carwraps via The Wrapfactory. Waarbij we de beste monteurs loslaten op Ferrari's en ander exclusief speelgoed om deze te voorzien van een ander schilletje.

Stickerland is erkend leerbedrijf en is aangesloten bij de betreffende instanties. Uiteraard is alles goed voor je geregeld en maken we vooraf altijd eerlijke afspraken met jou en met je school.

Onderstaande stageplekken staan ook op stagemarkt.nl voor het geval je meer informatie wenst, maar je kunt natuurlijk ook direct reageren.

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagekandidaten die aan onderstaand profiel voldoen, alsmede naar de onderstaande vacature(s):

 

VACATURE: Commercieel medewerker (binnendienst - buitendienst)

Wij zijn per direct op zoek naar een creatieve, enthousiaste commerciele medewerker.


Werkzaamheden:

- Opstellen en onderhouden van een verkoopplan.
- Onderhouden contacten bestaande klanten.
- Onderhouden en opzetten relaties met nieuwe klanten.
- Productportfolio bijhouden en onderhouden.
- Klantencontact via telefoon, mail en speciale supportsoftware / chat.
- Koffiedrinken, spelen met de hond en lekker meedoen met de rest.


Functie-Eisen:

- Redelijke ervaring commerciele werkzaamheden
- Redelijke ervaring CRM systemen
- Ervaring in de signbranche is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk
- Creatief zijn maakt het plaatje af
- Minimaal MBO werk en denkniveau
- Stressbestendig en klantvriendelijk.
- Parttime of zelfs freelance beschikbaar.
- Redelijk zelfstandig kunnen werken binnen een zeer enthousiast team.

 

STAGE: Allround Signmaker Niveau 3 (1 plek beschikbaar)

Als allround signmaker ben je bezig met visuele communicatie. Je kunt later gaan werken bij bijvoorbeeld een reclame- of beletteringsbedrijf (of misschien blijf je wel bij ons hangen).
Je bewerkt en ontwerpt reclameopdrachten. Dit doe je met behulp van computerprogramma’s.

Wanneer je de opleiding Medewerker Sign hebt gevolgd kun je reclameopdrachten voor bijvoorbeeld autoreclame, gevelreclame, reclamezuilen, posters, banners, vlaggen, kleding, tekst- en naamplaten digitaal maken en bewerken.
Deze opdrachten voer je zelfstandig uit. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van een idee of concept van je opdrachtgever.

Wij hebben stageplaats voor studenten die binnen ons team passen en die graag de kneepjes van het vak willen leren kennen via onze ervaren medewerkers waarbij je ook het bedrijf kunt versterken.

 

STAGE: Signspecialist Niveau 4 (1 plek beschikbaar)

Als signspecialist werk je meestal in loondienst of als zelfstandige in een dienstverlenend bedrijf dat zich richt in de reclame, presentatie en communicatiebranche in de sign en/of graveersector of bedrijf met een afdeling sign. Je kunt ook werken in opdracht van reclamebureaus, etalagebureaus of architecten.

Je hebt gevarieerde werkzaamheden en maakt allerlei soorten signproducten. Denk hierbij aan reclameborden, gevelreclame, lichtreclame, autoreclame ed. Het gaat om producten die we elke dag op straat en in gebouwen tegen kunnen komen en die ons bepaalde informatie verschaffen. Je bereidt sign producten digitaal voor, bedient apparatuur, werkt sign producten af en monteert het sign materiaal op locatie. Wanneer je een wat meer gevorderde signmaker bent maak je ook (technische) ontwerpen en stuurt een team van signmakers aan.

Je voert je werkzaamheden uit in de werkplaats of op locatie. Je werkt velaal in een team maar ook zelfstandig en je hebt naast je collega’s ook contacten met opdrachtgevers, gemeentes, vormgevers en leveranciers.

Wij hebben stageplaats voor studenten die binnen ons team passen en die graag de kneepjes van het vak willen leren kennen via onze ervaren medewerkers waarbij je ook het bedrijf kunt versterken.

 

STAGE: Applicatie en Media Ontwikkelaar Niveau 4 (1 plek beschikbaar)

De applicatieontwikkelaar is in dienst bij bedrijven die software en IT-media producten ontwikkelen. Dit kunnen zowel grote als kleine bedrijven zijn.

Taken van de Applicatieontwikkelaar zijn het ontwikkelen en realiseren van software en IT-media producten. Hierbij moet je denken aan besturingsprogramma’s, toepassingsprogramma’s, netwerkprogramma’s, applicaties voor het internet, entertainmentsoftware en interactieve informatiedragers bijvoorbeeld cd-rom’s, websites, cursusmateriaal en televisiebeelden.
De werkzaamheden van de Applicatieontwikkelaar worden in projectvorm uitgevoerd, je werkt dus met collega’s aan één project. Daarom moet je goed kunnen communiceren met je collega’s.
In een project werk je met deadlines, dus werken onder tijdsdruk mag geen problemen opleveren. In een beroep als dit is planmatig werken belangrijk.

Wij hebben stageplaats voor studenten die binnen ons team passen en die meehelpen aan de ontwikkeling en onderhoud van onze backend en frontend waarbij we de website koppelen aan onze machines.

 

Interesse en direct solliciteren?

Heb je interesse in één of meerdere van bovenstaande vacatures?
Stuur dan je gegevens met je CV naar dennis@stickerland.nl. Indien onze interesse gewekt is nodigen we je graag uit voor een gesprek.


Dennis van Orsouw
Stickerland - Rosmalen

 

 

spacer


Openingstijden

ma 9:30 - 17:30 uur
di 9:30 - 17:30 uur
wo 9:30 - 17:30 uur
do 9:30 - 17:30 uur
vr 9:30 - 17:30 uur
za gesloten
 

Adres:

Stickerland.nl
Vinkenveld 7
5249 JN Rosmalen (Kruisstraat)
+31 (0) 73 - 711 00 90

Onze betaalmethoden:
Ideal, Paypal, MisterCash / Bancontact,
Achteraf op factuur en via een vooruit betaling.
Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Vacatures & Stage   |   Nieuw       

Onze klanten beoordelen Stickerland gemiddeld met een 8,9 (van 10) op basis van 5497 reviews!