• 3M DINOC Carbon wrapfolie 100x50cm
3M DINOC Carbon wrapfolie 100x50cm
Volume korting
Aantal Korting U bespaart
3 5% Tot wel € 6,34
5 8% Tot wel € 16,90
10 10% Tot wel € 42,25
15 15% Tot wel € 95,06
25 20% Tot wel € 211,25
€ 42,25
rating Lees de 10 beoordelingen
Gemiddelde score: 9.8/10 Aantal beoordelingen: 10
CA-421


Betaalmogelijkheden:

betaalmethodes

  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9,0!
  • Verstuurd binnen 2 tot 5 werkdagen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verstuurd vanaf €65,-
CA-421
Soort sticker
Contour gesneden

Specifieke referenties

Omschrijving

Los vel realistische 3M Dinoc carbon folie

Dit is het neusje van de zalm. De mooiste, matte carbonlook stickerfolie die er bestaat. De 3M DINOC folie.

Dit is niet alleen folie dat er ontzettend echt uitziet. Het voelt zelfs aan als echt carbon.
Daarnaast zit er een hele speciale lijmlaag onder waardoor de zelfmontage goed te realiseren is. Zelfs op een motorkap of dak en spoiler is deze folie te monteren.

De carbonfolie is vervormbaar en als u een foutje maakt is dat niet een probleem. Loshalen, weer warm fohnen en het is weer helemaal als nieuw en u kunt opnieuw plakken.

De 3M carbon 3D wrapfolie is zelfs zo vervormbaar dat het over spiegels, daken of zelfs telefoons en laptops geplakt kan worden. U dient te monteren met beleid natuurlijk, want u moet hitte toevoegen en de folie rekken om dit goed te plakken.
De Dinoc folie is matter en dikker dan de 3M 1080 series wrapfolie die wij ook op deze website verkopen. Daardoor is de montage iets lastiger dan de 1080 series. Gaat u voor een extra mooie, matte carbon-look afwerking, dan is deze folie perfect voor u. Wenst u een semi-glans, 3D, carbonlook? Dan is de 1080 series carbon misschien een goede optie voor u.

We hebben deze carbon look stickerfolie in een groot aantal standaard maten.

Best geschikt voor het gebruik binnenshuis. 

Makkelijk fouten herstellen

Deze wrapfolie is zo makkelijk in omgang dat zelfs grotere fouten of kreukels in de wrap met gemakt zijn te herstellen.
Zie onderstaande video:

De 3M Dinoc folie kan heel wat wamte aan. Maar op een uitlaat plakken is niet verstandig. Dit wordt simpelweg te warm voor een kunststof folie zoals deze.

Indien gewenst kunnen wij deze 3M wrapfolie professioneel op uw auto monteren.
Deze stickerfolie is van geweldige kwaliteit en u kunt het uiteraard ook zelf monteren.

Maar wenst u 100% zekerheid, waarbij het risico op fouten helemaal bij ons ligt?
Laat het dan door ons monteren.

Wij monteren voor u het dak, de motorkap of een complete auto. Maar geen kleinere delen of losse onderdelen.
Dit omdat de kleinere onderdelen vaak in verhouding heel veel tijd kosten terwijl deze vrij eenvoudig door u zelf te plakken zijn.
Maar een dak en motorkap is vaak een stukje lastiger. En wenst u helemaal geen risico te lopen dat het niet lukt, dan doen wij het voor u.

Neem contact met ons op voor het compleet inpakken (wrappen) van uw motorkap, dak of complete auto met deze 3M Dinoc carbon look wrapfolie. En wij maken een speciale prijs voor u.

 

rating 10
Prima materiaal en erg knap eens bevestigd een 10/10 voor mij
rating 10
De Carbon Wrapfolie ziet er erg gaaf uit,voelt ook lekker dik aan. Was moeilijker te verwerken dan verwacht,ook geen ervaring in wrappen maar als je het een aantal keer gedaan hebt word je er wel handiger in. Zoals gezegd mooi spul , prijs kwaliteit verhouding is goed ! raad het iedereen aan als je niet te gekke vormen moet wrappen. groet Rob
rating 10
Super goed carbon , met niks anders vergelijkbaar ! Plak je het verkeerd geen probleem even de fhone er bij en je kunt opnieuw beginnen !. Stickerland verzorgt het allemaal erg netjes ! duidelijke site , snel met maken en snel de deur uit !. Kom hier zeker vaker terug !:)
rating 10
ja wat moet ik er over zeggen het werk gewoon perfect een beetje warm maken en klaar
rating 10
Top spul! Oefen wel eerst even op de minder belangrijke stukjes, want om het op en top te krijgen is enige oefening wel vereist.
rating 10
Super gemakkelijk om te gebruiken en voelt en ziet er echt uit!
rating 10
Zeer fijne folie, ziet er goed uit en voelt degelijk aan. Wel goed verwarmen tijdens het aanbrengen dan vormt hij een stuk makkelijker.
rating 8
Zeer mooie folie en goed te verwerken. Jammer genoeg zelf een foutje gemaakt met insnijden om te plakken. Maarja volgende keer beter.
rating 10
Hoewel het vrij eenvoudig wordt voorgesteld blijkt het in de praktijk toch moeilijker dan het blijkt, hoofdzakelijk wanneer je met langwerpige en/of veel bochten moet werken in een project want dan ontkom je niet aan "inknippen". Het aanzien is als echt carbon en is ZEKER de moeite waard een produkt te bewerken, o.a.: helm, brommer/scooter/motor/auto delen, laptop, gsm, radio/boxen, koffers, div.keukengerei,lampen huis/tuin enz. enz.
rating 10
De bestelling,opvolging van de order en de leveringen zijn zeer goed tot uitstekend. Dit kan eveneens gezegd worden van de producten, alhoewel het toch niet zo simpel is om bepaalde vormen met de carbonfolie te verwerken. Maar met een beetje geduld, eerst goed nadenken en dan handelen kom je er wel mee weg.