Outlet Woodstock Wrapfolie Matte Aluminium - WSQ1 (122x150cm)

  • Outlet Woodstock Wrapfolie Matte Aluminium - WSQ1 (122x150cm)
Outlet Woodstock Wrapfolie Matte Aluminium - WSQ1 (122x150cm)
€ 95,00
rating Geen beoordeling op dit moment
outlet-WSQ1


Betaalmogelijkheden:

betaalmethodes

  • Superhoge klantwaardering
  • Binnen 2 tot 5 werkdagen verstuurd
  • Wij maken al 20 jaar stickers
  • Gratis verstuurd vanaf €99,-
outlet-WSQ1

Specifieke referenties

Omschrijving

Woodstock Wrapfolie Matte Aluminium - WSQ1

Deze wrapfolie is mooi mat aluminium van kleur. We hebben ook uitgezocht of deze folie een RAL kleur heeft die erop lijkt. En wij hebben geconstateerd dat er niet echt een RAL kleur dichtbij in de buurt komt. 

Dit is een geweldig goede wrapfolie. Speciaal bedoeld voor het wrappen van dingen van een interieur.
Als die dingen maar hard en glad en niet poreus zijn, dan plakt de wrapfolie er al op.

Met deze folie plakt u met gemak op kastjes, deuren en laden. Van bijvoorbeeld de binnenkant van een camper of caravan, maar ook net zo makkelijk kunt u hiermee uw keuken wrappen. Deze folie is echt hiervoor bedoeld en speciaal hiervoor gemaakt.

De wrapfolie is niet alleen makkellijk te plakken op vlakke ondergronden, maar door het te verwarmen is het plots heel erg flexibel en extreem vervormbaar. Daardoor kunt u de folie perfect rondom hoeken en over hobbels heen plakken.

Deze folie is altijd door middel van het verwarmen ervan op te rekken en te vervormen. Daarnaast is de wrapfolie dikker dan de folie die bijvoorbeeld op auto's gebruikt wordt. Daardoor is ie net iets steviger. En dat is voor wrapfolie die u op bijvoorbeeld meubels of een keuken gaat plakken gewoon iets fijner.
Sterker nog, deze wrapfolie kan ook op werkbladen en tafelbladen geplakt worden. 

De folie heeft de maat van circa 122cm x 150 cm

Let op: Bij gebruik van deze folie op een werk- of tafelblad, kunnen er altijd na verloop van tijd krasjes ontstaan door het gebruik op het blad. Daarnaast dient u vlekken en dingen die u knoeit direct te verwijderen zodat het niet in de folie kan trekken.
Alle getoonde voorbeelden proberen wij zo duidelijk mogelijk weer te geven. Maar u kijkt via een beeldscherm en is dus de kleur in het echt altijd anders.  Er zullen altijd verschillen zijn tussen de getoonde plaatjes en de echte folie. Dit komt doordat ieder scherm waarop deze plaatjes weergegeven worden een andere instelling kan hebben.
Wenst u 100% zekerheid? Kom dan gerust langs in onze showroom waar we u deze folie in het echt kunnen laten zien. U kunt ook een sample van deze folie kopen.