Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.

Bouwvak vakantie 2020

Ook wij zijn tijdens deze bouwvak vakantie gesloten. Even een paar weken bijtanken en nieuwe energie opdoen. Daardoor maken wij geen stickers tussen 27 juli en 14 augustus.
Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestellingen bij ons achterlaten. En doet u dat tijdens onze vakantie, dan kunt u de code BVK2020 gebruiken en wij geven u dan een leuke korting.
Direct na de vakantie gaan we snel weer aan de slag om alle opdrachten op volgorde van binnenkomst te verwerken en de achterstand in te halen.
Fijne vakantie!

Adres stickers / etiketten

spacer

Adres stickers en etiketten maken met uw eigen ontwerp

U bent op zoek naar stickertjes waarop uw eigen adres, logo en dergelijke gedrukt staan? Wij maken etiketstickers en labelstickers.
Die maken wij natuurlijk ook. Deze zijn bijvoorbeeld te gebruiken als adres-etiketten, om producten te labelen, achterop auto's, fietsen en scooters, en natuurlijk nog veel meer.

U weet precies wat u op deze stickers gedrukt wenst.

Geef ons zoveel mogelijk informatie via het onderstaande formulier door. Heeft u een logo, stuur dat dan mee.
We moeten de gewenste maten weten, en het gewenste aantal. UIteraard moeten we ook weten of deze stickers lang moeten meegaan (duurzaam), of dat ze slechts voor kortstondig gebruik zijn.

LET OP!
Het ontwerp dat u meestuurd moet zo scherp mogelijk zijn, grote bestanden. Wij gebruiken deze om stickers van te maken en hoe beter het bestand, hoe mooier het eindresultaat.

Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag en nemen snel weer contact met u op over de mogelijkheden en prijzen.

 

 

spacerOnze klanten beoordelen Stickerland gemiddeld met een 9.0 (van 10) op basis van 9498 reviews!