Zichttermijn & retourregels

Bent u niet tevreden met uw bestelling en wenst u te retourneren? Neem dan vooraf altijd contact met ons op via info@stickerland.nl, 073-7110090 of via Whatsapp. Stuur nooit zonder overleg producten terug!


Om ervoor te zorgen dat u helemaal vooraf op de hoogte bent van wat u kunt verwachten hieronder wat belangrijke punten:

 • Kleuren: De kleuren op uw scherm zullen afwijken met de stickerfolie in het echt. Twijfelt u over de kleur? Geen punt, alle kleuren die we kunnen leveren, kunnen we ook een sample van leveren. Bij wrapfolie kunt u voor iedere kleur bij de productopties kiezen voor "stukje samplemateriaal". Op die manier kunt u makkelijk stukjes folie in het echt zien. Puur om de kleur te contoleren. Dit geldt ook voor de folie die we gebruiken voor het snijden van alle andere stickers. Het zijn kleine stukjes stickermateriaal. Net voldoende om een goed idee van de kleur te krijgen.

 • Ondergrond: Onze stickers plakken alleen op harde, gladde en niet poreuze ondergronden. Twijfelt u of de sticker wel gaat plakken op uw ondergrond? Ook dan zou u een stukje samplesticker kunnen bestellen op bovenstaande manier. Dan kunt u het eerst even proberen.

 • Stickeropties: Let goed op wat u bij de diverse productopties kiest en invult. Heeft u de juiste kleur(en) gekozen, is het de gewenste maat en heeft u de eventuele teksten goed geschreven (let op spelfouten!). U krijgt op diverse plekken de gelegenheid om deze allemaal extra te controleren voordat u uw bestelling plaatst. Ook na de bestelling kunt u het nogmaals dubbel checken. In de orderbevestigings mail omschrijven we nogmaals precies wat u besteld heeft. Is het niet goed? Neem dan direct contact met ons op zodat wij het nog kunnen aanpassen. Dit kan nog totdat uw bestelling in productie gaat. Daarna kunnen we het niet meer aanpassen. 

 • Stickers plakken: lees onze plakinstructies via de website. Onderaan iedere pagina hebben wij links staan naar de plakinstructies. En waar mogelijk ook met video's. Doe vooral rustig aan. 

 • Persoonlijke gegevens: Zorg ervoor dat uw naam, adres en email correct zijn ingevoerd. Wij gebruiken deze om met u te communiceren over de voortgang van uw bestelling en natuurlijk om uw bestelling op het goede adres af te leveren. 

 • Informeer en lees: Onder aan iedere productpagina staat extra sticker informatie. Hierin staan heel veel eigenschappen van de stickers en dingen waarmee u rekening zou kunnen houden. U kunt ook deze pagina rechtstreeks raadplegen.

 • Durf te vragen: Lees gerust onze vraag en antwoord pagina's van onze klantenservice. Maar twijfelt u? Neem dan gewoon contact met ons op. Bel ons, stuur een Whatapp, of mail. We staan altijd voor u klaar.Hieronder de noodzakelijke regeltjes mocht u toch niet tevreden zijn en willen terug sturen.
We leggen u uit wat de voorwaarden zijn, wat terug gestuurd kan worden en hoe u dat hoort te doen.

Volgens de wet 'Kopen op afstand' heeft de particuliere koper recht van retour op artikelen, besteld via het internet. 

Een uitzondering hierop zijn artikelen die op maat en op specificaties van u (de klant) gemaakt zijn, vergankelijke artikelen en artikelen die op grond van hygiene niet teruggenomen kunnen worden.

Bij Stickerland geldt daarom het recht van retour alleen op producten waaraan geen maatwerk is verricht en bij producten die niet vergankelijk zijn.

Alle producten (behalve de 3D chromen letters, rakels en ontvettingsdoekjes) die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt en vallen daardoor buiten het herroepingsrecht.

Daarnaast is stickermateriaal en wrapfolie zelf ook vergankelijk en moeten stickers binnen een bepaalde periode na productie verwerkt worden.

Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Voor artikelen waarvoor het recht van retour wel van toepassing is (bv producten die niet conform uw wensen gemaakt zijn) geldt een zichttermijn van 14 dagen. Daardoor heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Stickerland zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Stickerland geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht moet u vooraf contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Houdt u aub rekening met de volgende voorwaarden voor het retourneren van producten:

 • De verzendkosten voor het retour sturen van producten zijn voor uw eigen rekening
 • Nadat wij uw product(en) retour ontvangen hebben ontvangt u binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug
 • Zorg er altijd voor dat u uw producten retour stuurt waarbij u een bewijs van aflevering ontvangt (om discussie te voorkomen)
 • Meldt altijd aan ons voordat u gaat retourneren en gebruik daarvoor het onderstaande formulier
 • Het is niet mogelijk producten te retourneren die reeds gebruikt of getest zijn; de artikelen die u retourneert zullen hierop gecontroleerd worden.
 • Het terug te betalen bedrag kan afwijken van de aankoopprijs indien blijkt dat de retour gestuurde producten niet meer in nieuwstaat zijn, of niet meer als nieuw te verkopen zijn. Wij mogen daarom het verschil in waarde in mindering brengen.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 

Wij doen altijd onze uiterste best om alles netjes en compleet te verpakken. Mocht uw zending onverhoopt incompleet of beschadigd bij u aankomen, laat ons dit dan direct weten zodat we het kunnen oplossen.

Voor de inhoud, schrijfwijze en ontwerpen van de door de koper bestelde teksten of figuren of aangeleverde bestanden is de koper zelf verantwoordelijk. Doordat Stickerland.nl de koper zijn opdracht aanneemt en de door de koper bestelde producten levert, nemen wij geen verantwoordelijkheid hiervoor. Stickerland.nl staat dus ook niet garant voor eventuele schrijffouten of onvolledigheden. Stickerland.nl is tot geen andere garantie gehouden dan in deze algemene voorwaarden bepaald.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Wenst u gebruik te maken van deze retourregeling, download dan hier het formulier en vul deze compleet en en stuur deze naar ons toe zodat wij uw aanvraag in behandeling kunnen nemen.

Neem altijd eerst contact met ons op voordat u besluit om een artikel terug te sturen. 

Wij kunnen dan eventuele instructies en / of aanpassingen voor u doorvoeren