Levertijden / verzendtijden

Mochten we andere levertijden dan hieronder hebben, dan kondigen we dat netjes aan op deze website. (vakanties en dergelijke)

Omdat wij alle producten zelf maken hebben we natuurlijk een levertijd. Daarnaast hebben we geen voorraad omdat wij alle producten 'vers' produceren zodat u altijd de beste kwaliteit ontvangt.

Iedere sticker die we via deze website of via een maatwerk opdracht (email, telefonisch, showroom) verkopen gaan we pas produceren op het moment dat u deze besteld heeft.

De levertijd van onze stickers is afhankelijk van:

  • De soort opdracht (complexheid van de sticker die we gaan maken voor u)
  • De voorraadstatus dan de gewenste kleuren
  • (als het een print is)... de droogtijd van de print
  • De hoeveelheid orders en klanten die voor u zijn

Al met al is gebleken dat we gemiddeld kunnen stellen dat uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen klaar en verstuurd kan zijn.

Echter is dat soms iets langer (vakantietijd, of veel grotere opdrachten voor u) en soms zitten we meer tegen de 2 dagen aan als bv blijkt dat veel mensen kleinere orders geplaatst hebben met simpele ontwerpen of veel in 1 kleur.

Een vaste tijd noemen lukt ons simpelweg niet.

We doen altijd onze best om uw order zo snel mogelijk bij u te krijgen

Afhankelijk van de drukte kan de verzendtijd langer of korter dan onze gewenste 2 a 5 werkdagen zijn. Maar meestal halen we deze doorlooptijd wel.
Alle bestellingen worden natuurlijk op volgorde van binnenkomst verwerkt, geproduceerd en verstuurd.

De termijn gaat in op het moment dat wij de betreffende betaling ontvangen hebben. Dit kan met Ideal, Bancontact, (Klarna) Achteraf op factuur, Vooruit betalingen of Paypal zijn.

Op het moment dat de betaling van de stickers binnen is, gaat uw bestelling meteen de wachtrij in om geproduceerd te worden.
Deze wachtrij gebruiken wij om alle opdrachten goed na te kijken, productieprocessen te stroomlijnen en alles goed te controleren voor het verzenden.
Van alle stappen wordt u uiteraard door ons op de hoogte gehouden via het door u opgegeven e-mailadres.

U ontvangt eerst een email met de bestelbevestiging en daarna, zodra uw bestelling in productie gaat een volgende email met de status.
En al met al duurt dit alles bij elkaar gemiddeld 2 à 5 werkdagen. In drukkere perioden en vakanties kan dit af en toe iets oplopen.
Wenst u dat wij uw bestelling super snel in behandeling nemen en nog sneller gaan produceren? Dat is ook mogelijk door het plaatsen van een spoedbestelling.

Verzending via de post

Als u uw order niet zelf komt ophalen, dan versturen wij deze uiteraard naar u.
Wij doen dit via verschillende partners, afhankelijk van uw adres. Maar bijna altijd gaat dit via PostNL.

Zodra wij uw bestelling klaar hebben, geven we deze aan de post mee.
Wij sturen u een mail waarin we bevestigen aan u dat we uw order hebben meegegeven. Is het een pakketje, dan ontvangt u later nog een track en trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

De tijd dat het nu nog duurt voordat uw order bij u aankomt is afhankelijk van de drukte en doorlooptijd bij PostNL en haar partners.
Voor adressen binnen Nederland is dit gemiddeld tussen de 1 a 2 werkdagen, en voor adressen binnen België is dit gemiddeld tussen de 2 en 3 werkdagen. (met uitzondering van feestdagen natuurlijk)

Soms zijn er helaas uitschieters en PostNL zelf houdt een maximale bezorgtijd van 8 werkdagen aan. Gelukkig hebben wij dit nog maar weinig meegemaakt dat het zo lang ging duren, maar het is dus wel eens gebeurd.

Omdat wij alle zendingen door de post laten bezorgen kunnen wij jammer genoeg niet vooraf aangeven hoe lang zij hierover zullen gaan doen.
Op https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-bezorgdagen-tijden/ kunt u zelf actuele bezorgmomenten van de post nakijken.

Wij kunnen helaas geen garanties geven op de levertijden.