Stickerland.nl streeft ernaar om iedereen kwalitatief goede stickers te leveren tegen een betaalbaar tarief waarbij de gebruikte materialen van professionele kwaliteit zijn en waarbij de levertijden zo kort mogelijk gehouden worden.

Ons streven is om de bestelde producten zo snel mogelijk te verwerken, produceren en versturen. Doorgaans lukt dit binnen 2 tot 5 werkdagen.

Via deze website bieden wij een ruim assortiment stickers aan die vooral gericht zijn op kant-en-klare toepassingen. Maar ook maatwerk opdrachten kunnen via deze website aangevraagd worden.

Stickerland is de grootste en oudste stickershop van de Benelux waarbij de klanttevredenheid bijzonder hoog is.

Video

Om u een indruk te geven van onze showroom, werkplaats en machinepark hebben we een leuke korte introductie video van Stickerland online gezet.
Hier kunt u op uw gemak even bij Stickerland rondneuzen. 

Showroom

Uiteraard kunt u altijd bij ons langskomen. Wij hebben een compleet ingerichte showroom waarin we allerlei soorten stickers en reclamematerialen kunnen laten zien.

Een afspraak maken is niet nodig en onze medewerkers maken altijd tijd voor u vrij. Of het nu gaat om vragen over de beste manier van bestickeren, of dat u onze voorbeeldcollecties wenst te bekijken of voor het doorspreken voor de mogelijkheden van het bestickeren van een compleet wagenpark.

Wij maken geen verschil en iedereen is altijd welkom.

Ook voor bedrijven

Speciaal voor B2B hebben wij Signers.nl opgericht. Onder deze naam leveren wij alles wat met reclame-uitingen te maken heeft voor bedrijven. Denk daarbij aan gevelreclame, voertuigbelettering, (bedrijfs)kleding, spandoeken en frames, reclameborden en nog veel meer.

Dit alles is maatwerk en in onze showroom ontvangen we onze klanten en maken we een compleet plan van aanpak.

U als klant van Stickerland profiteert uiteraard ook van deze expertise en dat ziet u dan ook direct terug in onze stickers.

De beste sticker materialen

Wij zoeken naar de beste materialen voor iedere toepassing en onze stickers worden vervolgens van die gekozen materialen geproduceerd.
De stickers die wij uitleveren produceren wij allemaal zelf. In onze eigen werkplaats van 600 vierkante meter met onze eigen professionele machines.

De ontwerpen die u op deze website ziet, werken wij met de hand uit naar speciale bestanden die onze machines nodig hebben om er perfecte stickers van te maken.

De productie gaat via diverse machines waarbij u moet denken aan plotters, snijmachines, printers, laminatoren en dergelijke.
Vervolgens worden alle stickers met de hand afgewerkt en ingepakt.

Duurzame stickers

De productie van de stickers vindt zo ecologisch mogelijk plaats waarbij bijvoorbeeld de gebruikte inkten minder belastend zijn voor het milieu en dat toch de kleuren niet verbleken.

Wij denken een perfecte mix gevonden te hebben tussen kwaliteit en duurzaamheid waarbij tijdens de productie van de stickers het milieu maximaal gespaard blijft en u toch van professionele kwaliteit stickers kunt genieten.

Stickerland klantenservice

Onze klantenservice streeft ernaar om binnen 24 uur iedere binnengekomen email te beantwoorden. Daarnaast kan men tijdens kantooruren via deze website ook live met onze klantenservice chatten. Tevens is onze klantenservice altijd telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Nadat u bij Stickerland iets gekocht heeft laten wij u niet in de steek. U kunt bij ons altijd terecht voor advies en hulp. Maar ook voor nieuwe ideeën staan wij altijd open.

Hoge kwaliteit

Wij worden regelmatig geroemd voor onze klantenservice en onze hoge kwaliteitsnorm. Onze stickers zijn altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit waardoor u thuis en binnen uw bedrijf ook voor een betaalbare prijs met professionele materialen kunt stickeren.

De kwaliteit van onze stickers is dusdanig dat deze niet krimpen, verkleuren door de zon en zelfs bijna geen lijmresten achterlaten.

Het ontstaan van Stickerland

Wenst u nóg meer achtergrond informatie over Stickerland. Of wenst u te lezen hoe Stickerland is ontstaan en gegroeid door de jaren heen?
Lees hier verder!