Wij gaan ervan uit dat bij iedere geplaatste order u op de hoogte bent van de hieronder vermelde informatie. 

De meeste van de hier aangeboden stickers hebben onderstaande eigenschappen (tenzij op de website anders aangegeven). 
Aangezien de technologie ook niet stilstaat, zijn de eigenschappen van onze stickers onderhevig aan veranderingen en verbeteringen. Wij zorgen er altijd voor dat u de beste prijs / kwaliteit stickers van ons ontvangt waarbij we altijd met de nieuwste sticker ontwikkelingen meedoen.

De stickers op deze website zijn geschikt voor buiten en binnen. Alle gesneden stickers zijn kleurecht, waterproof en krimpvast.
Alle gedrukte fullcolor stickers die voorzien zijn van een coatinglaag (alle stickers behalve onze bumperstickers en kentekenstickers) zijn kleurecht, krimpvast en waterproof.

Daarnaast zijn onze stickers van uitzonderlijk hoge kwaliteit waardoor deze niet alleen op gladde ondergronden te monteren zijn. 
Maar ook ondergronden die bobbels hebben (bv caravans en campers), bochten en hobbels (motorkappen, zijkanten van auto's / motoren), of andere oneffenheden (bv geschilderde muren, bewerkt hout)

Zolang de ondergrond maar goed ontvet is (gebruik nooit annomiak en dergelijke), geen speciale vuil afstotende laag heeft, gereinigd is, hard en niet poreus is, plakken onze stickers uitstekend. 
Onze stickers plakken niet goed op onbewerkt / ongelakt hout of ruw kunststof (zoals ongelakte (spiegel)kappen of ongelakte bumpers)
Zie hieronder voor onze garantievoorwaarden en dergelijke. Uiteraard is zelf montage altijd voor eigen risico.

Alle stickers die nog niet geplakt zijn hebben een beperkte houdbaarheid. U dient namelijk de stickers zo snel mogelijk na ontvangst te monteren. 
De speciale tijdelijke tape die wij aanbrengen om het plakken makkelijker te maken vergaat na een tijdje waardoor het plakken van stickers lastiger gaat worden. 
Dit is ook de reden dat wij alle stickers op maat maken en pas starten met de productie nadat u besteld heeft. Na montage zijn onze stickers extreem duurzaam en gaan ze jaren en jaren mee.

Sticker specificaties

Dikte van de sticker:
ca. 0,055mm (fullcolor stickers zijn iets dikker)

Duurzaamheid (EU klimaat)
8 jaar duurzaamheid op zwart en wit
5 jaar duurzaamheid voor de overige kleuren
2 jaar duurzaamheid op onze fullcolor stickers met coatinglaag
6 maanden duurzaamheid op fullcolor stickers zonder coatinglaag.

Minimale aanbrengtemperatuur:
+10 graden celcius

Gebruikstemperatuur:
van -40C tot +90C (na goede montage)

Bestendigheid:
bestand tegen de meeste vetten, olieen en petrolium

Overlakbaar:
Kan overspoten worden met blanke lak.
LET OP! Alleen overspuiten indien alle lucht onder de sticker vandaan is en enkel met luchtdoorlatende lak.

Wasstraatbestendig:
Ja, pas 5 dagen na het plakken. ALTIJD voor eigen risico!

Plakhandleiding:
Deze is gratis met iedere bestelling mee te bestellen. Via deze website onder klantenservice staan ook diverse handleidingen.
Bij twijfel, laat het door een professional doen.

Garanties:
Kleur echtheid garantie van de stickers, zie hierboven bij "duurzaamheid".

Garantie op hechting en montage is een half jaar mits door Stickerland geplakt.
Indien u zelf monteert geven wij enkel garantie op de kleurechtheid en krimp. Wij kunnen dan geen garanties over de hechting, duur van de hechting en zonder bubbels plakken geven.
Ontvangt u een beschadigd pakket en twijfelt u over de kwaliteit van de stickers, plak dan niet maar neem eerst contact met ons op.

Plakopmerkingen:

Het plakken van onze stickers is specialistenwerk. Wij proberen het zo goed mogelijk uit te leggen via deze website maar aan onze handleiding en uitleg kunt u geen rechten ontlenen en het geeft geen garantie dat de sticker(s) perfect door u gemonteerd worden. Alleen als wij het voor u doen kunt u 100% montagegarantie krijgen natuurlijk.

We maken gebruik van de beste materialen en folies die er op dit moment op de markt te verkrijgen zijn. Door de professionele eigenschappen van deze folie moeten de stickers vaak anders behandeld worden dan 'normale' stickerfolie. Het goed monteren van stickers is afhankelijk van vele factoren. Niet alleen de ondergrond, maar ook de manier van voorbehandelen, temperaturen en de manier van monteren zelf zijn belangrijk.

Omdat wij al deze factoren nooit achteraf kunnen controleren, geven we geen garanties op montage, duurzaamheid en hechting indien u de stickers zelf (of door derden) aanbrengt.

Om u alles zo goed mogelijk uit te leggen, hebben we duidelijke plakhandleidingen online staan zodat u zo goed mogelijk ingelicht bent over de manier waarop wij deze stickers monteren.
Zoals wij het zelf doen, is hoe wij het u uitleggen. Twijfelt u nog steeds? Geen nood! Wij kunnen op afspraak ook voor u monteren.

Dan weet u zeker dat het goed gebeurd, en de risico's dat het niet lukt zijn uiteraard volledig voor ons. Daarnaast geven we u ook nog eens garantie op het plakwerk, zodat u in de toekomst verzekerd blijft van een optimaal resultaat.

Wenst u andere maten die niet in de keuzelijst staan?

Bel of mail ons dan even. We kunnen namelijk alle stickers op bijna elke gewenste maat maken. (echter niet kleiner dan de kleinste maat die hierboven bij de sticker vermeldt staat)

Heeft u een andere sticker nodig dan die we hier aan bieden? Internet adres stickers, autoclubs, banners? Of u nu zelf een ontwerp gemaakt hebt, of u heeft alleen nog maar een idee..... wij kunnen u helpen! 
We kunnen bijna alles maken. Standaard hebben we de meest gangbare kleuren in ons assortiment. Maar op speciaal verzoek kunnen we ook andere kleuren leveren.

Stuur ons een email met uw idee of uw droomsticker, en wij zullen ons best gaan doen om er een stickerontwerp van te maken.... niets is te gek voor ons!

LET OP! Alle getoonde kleuren op deze website zijn bij benadering en kunnen o.a. door uw monitorinstellingen afwijken.

Copyright en gebruik van logo's en beeldmerken 

Stickerland gaat ervanuit dat eenieder die een order plaatst waarin een logo of beeldmerk is opgenomen, hiervoor de toestemming heeft van de rechtmatige eigenaar van het logo / beeldmerk.

Stickerland zal niet zelf aktie ondernemen om na te gaan of de koper daadwerkelijk de rechten om het betreffende logo / beeldmerk te voeren. Deze verantwoordelijkheid ligt compleet bij de koper.

Alle getoonde logo's behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. 
Op deze website ziet u slechts een greep van onze mogelijkheden en de getoonde logo's / beeldmerken dienen enkel om aan te geven wat wij zoals kunnen produceren. 
Wij hebben deze ontwerpen / logo's nooit op voorraad en worden enkel op uw verzoek geproduceerd.

Stickerland is derhalve niet verantwoordelijk voor het gebruik van deze logo's / beeldmerken.

Bij een bestelling van een logosticker dient u een toestemming te hebben van de rechtmatige eigenaar van het logo.
Bent u de eigenaar van een logo/merk en wenst u uw logo hier niet te zien? Bel ons en wij zorgen ervoor dat uw ontwerp uit de voorbeelden verdwijnt.