Signmaking en reclame

Stickerland is niet alleen goed in het maken van stickers online. Maar wij zijn ook uw aangewezen partner op het gebied van reclame, sign en zakelijke stickers.

Van spandoeken tot carwrapping en van gevelreclame tot etiketten. Auto- en / of reclamebelettering of borden, niets is ons te gek.

Wij kunnen door onze jarenlange ervaring u perfect adviseren in de mogelijkheden en toepassingen.

Bedrijven worden bij ons net zo in de watten gelegd als particuliere gebruikers.
Doordat wij zo ongeveer alles in eigen huis ontwikkelen, produceren en monteren, kunnen we snel schakelen tegen een scherpe prijs en met een eerlijk, professioneel advies.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Laat het onderstaande een inspiratie voor u zijn.

Stickers, labels en etiketten

We maken stickers, veel stickers.
Op rol, op vellen, los gesneden. En deze gebruikt men als etiket of een label, of voor op de boekenplank. Alles kan eigenlijk.
Deze stickers voorzien we naar behoefte en toepassing van een beschermlaag zodat ze jarenlang buiten gebruikt kunnen worden.
Of juist niet. Dan zijn ze echt promotioneel en maar voor kort gebruik bestemd. Samen met u kijken we wat de beste oplossing voor uw toepassing is natuurlijk.

stickerland-labels-bam
stickerland-labels
stickerland-labels
stickerland-labels
stickerland-labels
stickerland-labels
stickerland-labels
stickerland-labels
stickerland-labels

Beletteringen

We beletteren van alles en nogwat. Van bv een auto met aanhanger of een stuk hout. Maar ook een complete muur eventueel.
We beletteren met gesneden stickers, leggen kleuren in, of plakken alles vol met een grote gedrukte sticker in fullcolor.

stickerland beletteringen
stickerland beletteringen
stickerland beletteringen

Raamstickers

Raamstickers maken wij in vele uitvoeringen. Speciale one-way vision stickers die ervoor zorgen dat aan de buitenkant een print te zien is en waardoor men gewoon van binnen naar buiten kan kijken.
Of stickers die helemaal doorzichtig zijn, zelfs het gedrukte deel. Maar dan is wel het raam mooi in kleur.
Maar ook gesneden stickers die vaak op etalages geplakt worden.
Uiteraard kiest u er zelf voor of wij de montage mogen verzorgen of dat u dat liever zelf doet.

stickerland raamstickers
stickerland raamstickers
stickerland raamstickers

Glass Etched / Matte glass stickers

De glass etch stickers geven het effect van matglas. Leuk voor de privacy en toch komt er licht doorheen.
We maken deze stickers in bijvoorbeeld 1 kleur waarbij teksten of logo's zijn uitgesneden (en eventueel later in kleur weer zijn terug geplakt).
Maar we kunnen ze ook bedrukken waardoor er een fullcolor effect ontstaat. Montage aan de binnenkant of aan de buitenkant van de ramen is naar keuze en afhankelijk van de situatie.

Glass Etched stickers
Glass Etched stickers
Glass Etched stickers

Voertuigreclame

De meest bekende vorm van reclamemaken. Autobeletteringen en voertuigreclame. Deze manier van rijdende reclame komt het meest voor.
En het is natuurlijk ook geweldig mooi om auto's rond te zien rijden met uw eigen logo's erop.
Wij maken deze beletteringen, inclusief montage. Van 1 auto tot een compleet wagenpark.
Eventueel ontwerpen we alles van de grond af aan voor u, maar we kunnen ook overweg met ontwerpen van reclamestudio's of uw eigen designer.

Voertuigreclame
Voertuigreclame
Voertuigreclame
Voertuigreclame
Voertuigreclame
Voertuigreclame
Voertuigreclame
Voertuigreclame
Voertuigreclame

Gevel belettering

De andere vorm van belettering die veel voorkomt. Uitingen en logo's op het bedrijfspand.
Hierin kunnen we zo ontzettend veel voor u in betekenen. Het hoeft niet alleen met een sticker natuurlijk. Denk ook aan een lichtbak, doosletters, 3D gevelreclame en nog veel meer.
Bijna alles is mogelijk en we komen graag de situatie ter plekke bekijken of samen met u de beste en mooiste manier te kiezen.
Wij regelen uiteraard de rest. Van ontwerp tot realisatie. En ja, we ruimen ook alles weer op als we klaar zijn.

Gevelreclame
Gevelreclame
Gevelreclame

Borden, platen en panelen

Borden, platen en panelen kunnen we van vele soorten materiaal maken.
Zo maken we reclameborden vaak van Trespa. Die komen dan vaak langs voetbalvelden te staan.
Ook bewegwijzeringen maken we van plaatmateriaal. Op sommige platen drukken we rechtstreeks en op andere materialen plakken we fullcolor stickers met een UV coating.
Allemaal weer afhankelijk van de gewenste toepassing. Immers, zo'n groot bord dat binnen in de showroom komt te staan is anders dan eentje die 5 meter hoog aan een muur geschroeft moet worden.

Wij kunnen ze allemaal maken en eventueel ook brengen en monteren. Doen we graag.

borden-platen-panelen
borden-platen-panelen
borden-platen-panelen
borden-platen-panelen
borden-platen-panelen
borden-platen-panelen

Spandoeken

Met of zonder frame. Voor binnen- of buitengebruik. Kan allemaal.
Ook hier zijn weer verschillende opties mogelijk. Veel gebruikt is een spandoek met een frame. Dat frame kan heel groot, maar ook heel klein en kan op diverse ondergronden gemonteerd worden.
Er zijn ook spandoeken die dubbelzijdig zijn, of anti-reflecterende spandoeken zodat men niet verblind kan worden (of voor de flitsers van fotografen).
We hebben pvc versies, pvc vrije versies en ook doeken van linnen en andere soorten stof die weer voor bijvoorbeeld binnengebruik perfect zijn. Deze zijn ook nog eens geluidsdempend.

We leggen u graag uit wat allemaal kan. En dat is veel!

spandoeken
spandoeken
spandoeken

Zoals u ziet is er erg veel mogelijk. Zoveel zelfs dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet.
Wenst u meer informatie over een onderwerp, zoekt u hulp of advies? Of heeft u al een concrete wens? Neem contact met ons op, en wij regelen de rest.

Stickerland

Wij zijn een bedrijf dat in 2003 begonnen is met het maken van stripings op (sport) auto's. Deze werden exclusief online aangeboden via een webshop waardoor Stickerland nagenoeg de eerste sticker webshop van Nederland was.

In de loop van de jaren is Stickerland uitgegroeid tot een van de grootste online stickershops van Nederland. In een eigen productie- en montageruimte voeren we de leukste opdrachten uit voor vele klanten door heel Europa.

We richten ons met onze webshop vooral op Nederland en Belgie. Stickers, spandoeken en dergelijke kunnen we doordat we toch al veel versturen, met gemak door heel Nederland versturen. Ook voor u als zakelijke klant.

Voor montagewerkzaamheden richten we ons op bedrijven die met hun auto of bus bij ons in Rosmalen kunnen langskomen.

Voor alle montagewerkzaamheden bij bedrijven op locatie is onze regio van Vlijmen en Den Bosch, tot Boxtel, Uden en Oss. Dus heeft u gevelreclame, borden, spandoeken of belettering in deze regio nodig, dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.

Kom anders gerust langs in Rosmalen. We hebben een showroom, geweldige koffie en er is altijd iemand beschikbaar met ruime ervaring om u te woord te staan. Zonder afspraak? Zeker. We staan altijd voor u klaar.

Wenst u meer informatie, contact of een offerte / bestelling? Dan kunt u direct met ons contact opnemen. Wij reageren snel!