• Challenger kleuren sticker voor camper en caravan
Challenger kleuren sticker voor camper en caravan
Volume korting
Aantal Korting U bespaart
3 5% Tot wel € 1,19
5 8% Tot wel € 3,18
10 10% Tot wel € 7,95
15 15% Tot wel € 17,89
25 20% Tot wel € 39,75
€ 7,95
rating Geen beoordeling op dit moment
0105625
Stickerlengte

Direct erbij bestellen?

Klik op de naam voor meer informatie
Stickerland Montageset € 6,95
Plastic montage rakel € 2,00
Strookje zelfklevend microvilt € 1,00
Ontvettings en schoonmaakdoekje € 0,65
Gratis Stickerland logo sticker € 0,00
Gratis gedrukte plakinstructie € 0,00
Stickerland 3D sleutelhanger € 1,00

Betaalmogelijkheden:

betaalmethodes

  • Gemiddeld in 3 tot 5 werkdagen verstuurd
  • Al meer dan 20 jaar!
  • Hoge klantwaardering
  • Gratis verstuurd vanaf €99,-
0105625
Soort sticker
Contour gesneden

Specifieke referenties

Omschrijving

Sticker van het logo van Challenger in rood en blauw


Dit Challenger logo is gemaakt in 2 kleuren. Het rode deel is de kleur 803 - Cherry Red en het blauwe deel is 824 - Cobalt Blauw.
Dit zijn niet de originele kleuren. Deze zijn namelijk niet aan te komen, maar deze twee kleuren komen heel aardig in de buurt en zullen er lekker fris uit komen te zien op uw camper of caravan.


Op zoek naar een duurzame en kleurechte sticker voor uw camper of caravan? Onze speciale camper- en caravanstickers zijn de perfecte keuze! Onze stickers zijn weerbestendig en blijven zelfs goed plakken op bobbelige oppervlakken, wat vaak voorkomt op campers en caravans.

Onze stickers zijn compleet contour uitgesneden, wat betekent dat de kleur die u ziet op de sticker, de daadwerkelijke sticker is. Al het overige is volledig weggesneden, waardoor alleen de sticker op uw voertuig blijft plakken. De achtergrondkleur van de sticker is de kleur van de ondergrond waarop u de sticker plakt.

Om de montage van onze stickers nog eenvoudiger te maken, hebben we applicatietape op de stickers aangebracht. U kunt de sticker eenvoudig op de gewenste plek plakken en na het verwijderen van de applicatietape blijft alleen de gesneden sticker over.

We maken deze stickers in de kleuren en maten zoals u zelf kiest. Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen zon, regen en wind. Ze zijn kleurecht en wasstraatbestendig, waardoor ze nagenoeg niet verkleuren en bere-sterk zijn. Kortom, onze stickers zijn de perfecte keuze voor een duurzame en kleurrijke toevoeging aan uw camper of caravan. Bestel ze vandaag nog!