iDEAL : De nationale betaalstandaard voor internet

Niet mogelijk in Belgie

Betaal met IdealMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u uzelf daarvoor hoeft aan te melden. 

Voordelen

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling

iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van die bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. 
Nadat u uw order heeft bevestigd wordt u automatich doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Stickerland wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Een iDEAL betaling is onomkeerbaar en zodra de bestelling geplaatst is, is deze definitief en niet meer te annuleren. Wij kunnen daardoor sneller met uw oprdracht aan de slag.