Stickerland verkoopt Clif Paint Protection folies

Stickerland is de exclusieve distributeur van het Amerikaanse merk Clif Designs.
Stickerland gaat de PPF en LPU folies van Clif Designs verdelen binnen Nederland en België.

Clif Designs Paint Protection Film

De Clif Designs Paint Protection Film is een 100% doorzichtige beschermfolie die over bestaande autolakken geplakt kan worden.

De folie heeft unieke eigenschappen en daardoor biedt het bescherming tegen steenslag, krasjes en straatvervuilingen.
Daarnaast heeft en extreme zelfhelende eigenschappen waardoor kasjes als sneeuw voor de zon verdwijnen wanneer de folie opnieuw opgewarmd wordt (bv door de zon of een föhn).

Clif Designs folie heeft ook nog eens een gepatenteerde top coatinglaag. Deze heeft 3 bijzonder unieke eigenschappen.
Het is vuilafstotend, hierdoor hecht straatvuil, insecten, teer en dergelijke minder goed en is het makkelijk te verwijderen door simpel te wassen.

Het is hydrofoob. Een mooi woord voor waterafstotend. Waterdruppeltjes zullen samenkomen tot grotere druppel en door de grootte van de water ‘eilandjes’ loopt het water vanzelf van de folie af.

En als laatste is de folie enorm glanzend (er is ook een matte versie verkrijgbaar, deze is dus extreem mat).
Daardoor zal de onderliggende laklaag nog mooier en blinkender eruit komen te zien.

Alles bij elkaar geeft het dus een erg sterke beschermlaag die echt bestand is tegen krassen en steenslag, maar ook nog eens een coatinglaag die de glans in tact houdt en de ondergrond waterafstotend maakt. Een achteraf aan te brengen extra coatinglaag is daardoor niet meer nodig.

Tevens is de folie ook leverbaar met andere afwerkingen zoals paarlemoer effect, matte afwerking, pikzwarte glans laag en is er een speciale LPU film die bedoeld is om lampunits te tinten.

Meer informatie over deze folies via Clif Designs

Via de website van Clif Designs Nederland kunt u extreem gedetailleerde informatie vinden over deze unieke folies alsmede installatie adressen.

PPF folie via de webshop bestellen

Het is op deze webshop beperkt mogelijk om deze folies in te kopen. Dit is mogelijk voor particuliere én zakelijke gebruikers.
We hebben namelijk een selectie van deze unieke folie op een paar handige maten online gezet waardoor u zelf snel aan de slag kunt gaan met écht professionele Paint Protection Film.

Kijk hier voor de collectie PPF folies.