U heeft het misschien al gezien, maar op deze website hebben wij enorm veel producten staan.
Deze hebben wij allemaal logisch proberen in te delen.

Om het snelst uw gewenste product te vinden hebben wij twee manieren die waarschijnlijk het beste werken:


1. Zoeken via rubrieken:
In de balk bovenaan deze website hebben wij enkele hoofdrubrieken geplaatst. Wij hebben onze complete online collectie in deze rubrieken ondergebracht.
Kies eerst de hoofdrubriek waarin u uw product het meest thuis vind passen. Door met de muis boven de rubrieknaam te gaan, klapt er een extra menu open. Hierin staan de diverse subrubrieken waarop u uw keuze kunt verfijnen.

Zoekt u bijvoorbeeld een striping voor op een boot. Dan kunt u kijken in de rubriek Boot / Camper / Caravan. En dan in het open geklapte menu staat onder het kopje "Boten" een link naar stripings.

2. Zoeken via het zoeksysteem:
Wij hebben in onze website een heel ge-avanceerd zoeksysteem gebouwd die het zoeken naar de juiste sticker voor u zo makkelijk mogelijk moet maken.
Bovenaan deze website is een invulregel met een knop waarop "Zoeken" staat.

U kunt daarin uw gezochte sticker zoeken. Zodra u iets begint in te vullen gaat ons systeem direct zoeken naar producten en ook rubrieken van stickers die uw tekst bevatten.
Deze resultaten komen tevoorschijn zodra u typed.

Zoek daarom op een rubrieknaam (bv tegelsticker, camperstickers en dergelijke) of zoek op de naam van de sticker (zoals: opel motorsport, laika, honda)
De zoekresultaten worden direct weergegeven en als er meerdere stickers of rubrieken gevonden worden ziet u dit meteen.

U kunt uiteraard ook gewoon na het typen op de knop "zoeken" klikken waardoor ons systeem nog dieper zoekt naar de door u ingevoerde tekst.
Dan word er niet alleen gezocht naar de naam van de stickers of de naam van de rubriek, maar ook gaan we op zoek naar stickers waarin uw tekst ook in de omschrijvingen is gebruikt.

U kunt tijdens het invoeren van uw tekst direct kiezen wat u wenst te doen door te klikken in de zoekresultaten. U word dan direct doorgestuurd naar de juiste stickers, naar de juiste rubriek of alle stickers met uw tekst in het onderwerp.