Stickerland betalingswijzen en verzendkosten

Alle prijzen op de website van Stickerland zijn standaard inclusief BTW.
Stickerland verstuurt bestelde producten met PostNL, DHL en de Post. Hieronder geven wij u een duidelijk overzicht van de verschillende betalingsmethoden die wij accepteren en de eventuele kosten per betalingsmethode.

Stickerland hanteert de volgende betalingsmethoden:

Betalen met Ideal

Betaal met Ideal

iDeal is een handige betaalmethode om uw aankoop af te rekenen bij uw eigen bank. (Alleen voor Nederlandse klanten)

U kiest bij het afrekenen simpelweg voor de optie "Betaal via Ideal". Op het moment dat u de bestelling bevestigd belandt u automatisch op het inlogscherm van uw eigen bank en vervolgens hoeft u alleen nog maar in te loggen en uw bank de opdracht te geven het vooringevulde aankoopbedrag over te maken naar het vooringevulde rekeningnummer. Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging en wij gaan direct met uw opdracht aan de slag.


Eenvoudig, snel en vooral heel veilig!

 

Betalen via Bancontact / Mister Cash

Betaal met Bancontact / Mistercash

Met Bancontact/Mister Cash  kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op Bancontact/Mister Cash in de lijst van betaalmiddelen. Nadat u uw bestelling heeft bevestigd gaat u automatisch naar de pagina waarop u uw bankgegevens kunt achterlaten en betalen. Helemaal zoals u gewent bent.

 

Betalen via Paypal

Betaal met Paypal

Indien u kiest om uw bestellen te betalen met Paypal, dan gaat u na het bevestigen van uw order automatisch door naar de betaalpagina van Paypal. Hier kunt u inloggen met uw Paypal account, of indien u die nog niet heeft, deze direct aanmaken.
Vervolgens kunt u uw bestelling betalen met uw Paypal rekening, een creditcard of zelfs via een incasso die Paypal voor u uitvoerd.

De keuze is aan u, op onze website hoeft u enkel te kiezen voor Paypal en na het bevestigen kunt u binnen Paypal de betaling verrichten.

Nadat u heeft afgerekend kunt u terugkeren naar deze website. U ontvangt automatisch een bestelbevestiging van Stickerland en een betaalbewijs van Paypal.
 
PayPal is een internationaal internet betalingssysteem voor iedereen die een emailadres heeft. U kunt veilig online betalen gebruik makend van uw creditcard of uw bankrekeningnummer. Om te kunnen betalen met PayPal, dient u zichzelf eenmalig te registreren. Dit kunt u het beste doen voordat u een aankoop doet. 

Na de eenmalige registratie kunt u ten allen tijden gebruik maken van de PayPal rekening. Paypal is een onderneming van Ebay, met wereldwijd meer dan 71 miljoen gebruikers.
Uw gegevens blijven bewaard bij Paypal, en worden uit veiligheidsoverwegingen niet zichtbaar voor Stickerland.

 

Zelf vooruit betalen

Betaal via overboeking

Indien u bij de betaalmethode kiest voor "Vooruit betalen" krijgt u van ons direct nadat u uw order bevestigd heeft een email. Op deze email staat precies het bedrag en alle betaalgegevens vermeldt. Wij verzoeken u om zelf het verschuldigde bedrag op onze rekening over te maken en daarbij ook het bestelnummer te vermelden.

Indien u niet binnen 14 dagen de betaling verricht zullen wij u hierover informeren.

Zelf overmaken het verschuldigde bedrag kunt u doen bij uw bank, met een overschrijvingsformulier, of natuurlijk met internetbankieren. 
Bankgegevens voor Nederlandse klanten:
Rabobank Rek.nr. 1704 89 221 t.n.v.Stickerland. 

Bankgegevens voor klanten buiten Nederland:
Bank Name: Rabobank, Account number.1704 89 221
Account owner: Stickerland, Vinkenveld 7, 5249 JN, Rosmalen, The Netherlands.
SWIFT/BIC Code: RABONL2U 
IBAN NR: NL74RABO0170489221

Vermeldt bij elke betaling uw order- of factuurnummer en uw postcode/achternaam. Betalingen zonder deze gegevens kunnen uw zending onnodig vertragen. Het ontvangen/verwerken van een bankbetaling kan in Nederland 1 tot 3 werkdagen duren. Betalingen vanuit het buitenland kunnen 2 tot 5 dagen duren, afhankelijk van uw bank.

Wij leggen alles nogmaals uit op de automatisch verstuurde email nadat u uw oder bevestigd heeft. U ontvangt vervolgens automatisch een email wanneer wij uw betaling ontvangen en verwerkt hebben en wanneer we met uw bestelling aan de slag gaan. 

 

Achteraf op factuur met Klarna

Betaal achteraf met Klarna

Nu kopen en pas na levering betalen! (beschikbaar bij Nederlandse orders vanaf € 55,-)

Via Klarna koopt u direct en betaald u pas 14 dagen nadat u uw bestelling in huis hebt.
Kies voor "Achteraf op factuur - Betaal binnen 14 dagen (Klarna)" op de pagina waar u een betaalmethode kiest.

Als u met Klarna Factuur betaalt, winkelt u veilig en eenvoudig. U hoeft nooit uw bankrekening- of creditcardgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat de aankopen zijn afgeleverd. U betaalt pas nadat u de aankoop in huis hebt.

- Betaalperiode - altijd 14 dagen
- U hoeft nooit uw bankrekening- of creditcardgegevens op te geven
- Download uw facturen van klarna.nl
- Gespreide betaling mogelijk

Bij de aankoop worden uw persoonlijke gegevens gecontroleerd. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) en worden mogelijk gebruikt voor het aanbieden van interessante producten en diensten.

Een bestelling die u via Klarna wenst te betalen zullen wij altijd als verzekerd pakket naar u versturen. Ook al kiest u voor afhalen in onze showroom, zullen wij tóch uw bestelling via een pakket naar uw opgegeven adres sturen.