Koop nu en betaal pas over 14 dagen!

Voor klanten binnen Nederland is het mogelijk om vanaf een bestelbedrag van € 45,- en tot een bestelbedrag van € 450,- achteraf te betalen via Klarna Factuur. Als u kiest voor achteraf betalen met Klarna Factuur ontvangt u eerst uw bestelling in huis en heeft u 14 dagen de tijd om deze te betalen. 
Betaal achteraf met Klarna


Onze betaalpartner Klarna zal u per e-mail de factuur toesturen. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Uw bestelling mag maximaal een waarde hebben van € 450,- en om achteraf te kunnen betalen met Klarna Factuur, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Het verzend- en factuuradres moet hetzelfde zijn. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. 

Stapsgewijs betalen met Klarna:

  1. Kies tijdens het bestelproces voor Achteraf betalen met Klarna Factuur.
  2. Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt binnen enkele seconden een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood, dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan kunt u altijd nog een andere betaalmethode kiezen.
  3. Indien u binnen 5 dagen na ontvangst van uw bestelling geen factuur heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met ons of met de klantenservice van Klarna (020 - 8082852).
  4. Voorkom aanmaningskosten door uw factuur binnen 14 dagen aan Klarna te betalen zoals aangegeven.
  5. Kortom: eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

Voor de service van achteraf betalen via Klarna Factuur, berekenen wij GEEN administratiekosten (Klarna is beschikbaar bij orders VANAF 30 euro). Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna (020 - 8082852). Klarna behoudt zich het recht voor om in incidentele gevallen betaling via Klarna Factuur naderhand af te keuren. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, dan zal u daar per e-mail over worden ingelicht. Desgewenst kunt u contact opnemen met Klarna voor een opgave van de redenen voor de weigering.