De Stickerland website bevat logo's en afbeeldingen van allerlei bedrijven en instellingen. De stickers die wij in opdracht van onze klanten produceren worden gebruikt voor promotionele doeleinden en optische verfraaiing.

Wij worden regelmatig door bedrijven en instellingen gevraagd om hun ontwerpen en logo's via deze website aan een breed publiek aan te bieden. Op deze manier komen hun ontwerpen op stickers terecht bij eindgebruikers die weer gebruikt kunnen worden door een enthousiast publiek.

Deze bedrijven en instellingen gebruiken Stickerland en deze website dan als gratis reclame platform en voor gratis exposure naar de buitenwereld.


Stickerland maakt altijd speciaal voor haar klanten die hierom vragen de ontwerpen in speciale maten en kleuren.

De ontwerpen en producten die hier op deze website weergegeven worden zijn slechts voorbeelden van onze mogelijkheden. We hebben deze ontwerpen nooit op voorraaden Stickerland start pas de productie van de bestelling op het moment dat een klant een order geplaatst heeft.

Ieder ontwerp en iedere order wordt derhalve speciaal op verzoek van de koper geproduceerd.

Bij het plaatsen van een bestelling bij Stickerland geeft u aan dat u toestemming heeft voor het gebruik van een eventueel logo dat wij moeten maken.
Dit kunnen logo's zijn die reeds op de website als voorbeeld getoond zijn, maar ook logo's van uw bedrijf of voor het bedrijf waarvoor u werkzaam bent.

Op het moment dat Stickerland de productie start van een bepaald logo, gaat Stickerland daarom ervan uit dat de koper toestemming heeft ontvangen om het gewenste ontwerp / logo te mogen gebruiken voor zijn / haar toepassing.

Wij kunnen uitsluitend stickers van bekende merken produceren nadat er expliciete toestemming gegeven is door het betreffende merk.

Ieder bedrijf dat niet wenst dat Stickerland hun logo's toont op deze website dient dit simpelweg door te geven aan Stickerland.

Wij respecteren deze beslissing uiteraard en zullen onmiddelijk alle verwijzingen van onze website verwijderen.