Stickers bestellen bij Stickerland

Als u stickers wenst te bestellen, dan bent u bij Stickerland écht op het juiste adres. Wij maken ontzettend veel soorten stickers en alle stickers die wij maken zijn bestand tegen weer en wind en plakken op alle ondergronden die hard, glad en niet poreus zijn.

Om het bestellen van stickers u wat makkelijker te maken hebben we hieronder kort enkele rubrieken gezet die de meeste van onze klanten kiezen en bijna altijd daarin wel vinden wat ze graag willen bestellen. 


Tekst stickers

U kunt tekst stickers bij ons bestellen. Dat zijn meestal stickers waarbij u een eigen tekst als een sticker wenst. 
Wij hebben daarvoor een speciale pagina gemaakt met allerlei stickers met eigen teksten. Deze stickers kunt u allemaal aanpassen aan uw wensen. Zelfs complete gesneden stickers met een eigen kleur en lettertype zijn mogelijk.

Klik daarvoor op de link hieronder en we laten u een overzicht van de mogelijke tekststickers zien.

Tekst stickers bestellen


Nummerbord stickers

Dit zijn die stickers die eruit zien als een nummerplaat. Maar dan in stickervorm en uiteraard kunt u deze nummerbord stickers bestellen met uw eigen tekst. We hebben diverse versies, voor Nederland én Belgie en in verschillende maten en uitvoeringen. Uiteraard ook de klassieken Nederlandse blauwe nummerborden zijn mogelijk.

Nummerbord stickers bestellen


Fietsstickers

Er is ook een hele rubriek aan fietsstickers die u kunt bestellen. Natuurlijk de standaard stickers met diverse merken, maar ook de fietsstickers met uw naam erop en een vlaggetje. En we hebben ook van die GPS stickers die u voor uw fiets kunt kopen. Voor het gemak hebben we zoveel mogelijk ervan in deze rubriek gezet.

Fietsstickers bestellen

Retro stickers

U kent ze wel, die stickers die vroeger veel op oude (Amerikaanse) auto's zaten. Of die stickers op oude benzinepompen en dergelijke. Dat zijn vaak hele gave, kleurrijke stickers die echt in de oude stijl zijn vorm gegeven. Deze stickers zijn ook hier te bestellen. We hebben ze zelfs in een eigen rubriek gezet zodat u makkelijk een keuze kunt maken.

Retro stickers bestellen


Camperstickers

Op campers, boten en caravans zitten ook altijd veel stickers. En die zijn er echt in heel veel soorten, vormen en maten.
Wij hebben onze best gedaan om alle stickers bij elkaar te verzamelen en in deze rubriek te zetten. Dit zijn onder andere decoratiestickers voor campers. Maar we hebben ook nog subrubrieken waarin stripings staan, en andere hele mooie designs voor op uw camper te plakken. Camperstickers bestellen is dus zeker ook mogelijk bij ons.

Camper stickers bestellen


Zoals u ziet, stickers bestellen is bij ons echt heel eenvoudig. U kiest uit het menu in de welke rubriek u denkt dat uw sticker in zal vallen en daarin hebben wij een enorm aanbod van diverse soorten stickers gezet die u kunt bestellen. Vele stickers kunt u zelfs helemaal customizen, zelf samenstellen van stickers is dus zeker mogelijk.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de sticker die u wenst te bestellen, niet snel in een rubriek is terug te vinden. Probeer dan ook eens onze zoekbalk. Die hebben we speciaal gebouwd voor u en daarmee kunt u zoeken op sleutelwoorden waarmee u de stickers kunt omschrijven.

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

En lukt het dan nóg niet? Nog steeds geen nood hoor. Ook dan kunt u uw stickers bij ons bestellen. Vul het contactformulier gerust in en omschrijf daarin zo goed mogelijk uw wensen. 
Wij nemen dan heel snel contact met u op en spreken graag met u door wat de mogelijkheden zijn zodat u altijd de sticker van uw wensen kunt bestellen bij Stickerland.

Stickers gebruiken

Aangezien stickers op ontzettend veel manieren gebruikt kunnen worden is het altijd lastig voor ons om onze ontwerpen ergens in een rubriek te plaatsen.
Wij kunnen immers denken dat een bepaalde sticker alleen maar als autosticker gebruikt gaat worden. Maar het kan zomaar zijn dat u precies die sticker niet als autosticker gebruikt, maar op uw camper gaat plakken, of binnen in huis op de ramen.
Precies dezelfde sticker is dat gewoon. En die plakt inderdaad op al die dingen. Het is maar net wat uw toepassing voor deze stickers is.

Sticker toepassingen

We hebben toch onze best gedaan om alle stickers die u kunt bestellen, zo goed en zo slecht als het gaat, onder te brengen in hoofdgroepen. Hier kunt u direct naartoe gaan. En veel rubrieken zijn weer onderverdeeld in subrubrieken. Gewoon om het zo duidelijk mogelijk in te delen. 
Zo hebben we bijvoorbeeld een rubriek "Boot, Camper & Caravan". En daaronder hebben we dus stickers en subrubrieken geplaatst die allemaal iets met stickers voor boten, voor campers en voor caravans te maken hebben.
Het is uiteraard ook gewoon mogelijk om al die stickers die daarin staan te gebruiken voor anderen dingen dan een boot, camper of caravan. Dat is helemaal aan u.

Stickers zijn dus allemaal te bestellen bij ons. U kunt de gewenste stickers vinden door naar de rubrieken te gaan, of via de zoekbalk te zoeken op steekwoorden.