Stickers plakken op een leaseauto, mag dat wel?

Dat is een vraag die wij regelmatig van onze klanten krijgen. 

Een sticker is verwijderbaar

Uiteraard is een sticker altijd weer te verwijderen, dat is gelukkig een eigenschap van stickers.
Niet alle stickers zijn even gemakkelijk te verwijderen. U kent vast wel die papieren sticker die helemaal afscheuren als u eraan trekt en die allemaal stukjes papier en dergelijke achterlaten.
Onze stickers zijn niet van papier hoor. Wij maken ze allemaal van sterk vinyl dat bij elkaar blijft (zoveel mogelijk) bij het verwijderen en waarbij dus geen papier achter zal blijven.

Wel soms blijft er een heel klein beetje lijm achter, komt wel eens voor.
Daar is citroensap een goedkope oplossing voor. Even erop druppelen, wachten en uitvegen maar. En als het echt hardnekkig is, komt ook wel eens voor, dan zijn er een hele hoop middeltjes te verkrijgen met namen zoals stickerverwijderaar en dergelijke.
Laat u zich niet misleiden door dat soort namen. Het verwijderd niet de sticker, enkel het restant lijm dat achter kan blijven.

Ok, maar mag het nu wel of niet?

Goed, maar nu eigenlijk de vraag... mogen er wel stickers geplakt worden op leaseauto's?
Zoals verteld, het kan er gewoon weer af. Leasemaatschappijen weten dit natuurlijk ook. Dus een leasemaatschappij is meestal niet de vervelendste en die laten het in bijna alle gevallen gewoon toe, mits het dus verwijderd gaat worden zonder iets zichtbaar achter te laten op het moment dat u de auto weer gaat inleveren.
Uiteraard moet u zelf ervoor zorgen dat alles weer netjes ingeleverd wordt.

Sommige leasemaatschappijen willen zelfs het beletteren van de auto voor u regelen, en dan zit het beletteren en verwijderen van alles weer ingecalculeerd in de leaseprijs.
Maar, komt de tip, vraag het altijd eerst aan uw eigen leasemaatschappij. Dan weet u altijd vooraf waar u aan toe bent en wat er van u verwacht gaat worden.

Kant an klaar gestickers afgeleverd

Wist u dat wij ook de complete beletteringen of kleinere stickers ontwerpen en monteren voor op leaseauto's?
Dit doen we soms rechtstreeks via de leasemaatschappij die contact namens u opneemt over een specifieke sticker of belettering. Maar het kan ook andersom. Dan regelt u met ons wat u allemaal aan stickers wenst of belettering wenst, en wij monteren het dan en regelen verder de rest met de leasemaatschappij voor u.
Het is maar net hoe men het liefste werkt.
We wrappen zelfs auto's voor klanten waarbij de wrap in de lease zit. De auto gaat dan rechtstreeks vanuit de dealer naar ons, en vervolgens wrappen wij alles en de auto gaat weer terug naar de dealer waarna deze kant en klaar bij u afgeleverd gaat worden.

Dit doent we bij personenenauto's, maar ook busjes en dergelijke. Kan allemaal.