Wheelcover stickers. Waar plakken deze op?

Voorbeeld van een wheelcoverstickerWij hebben een enorm mooie collectie aan wheelcover stickers voor u op deze website staan. En indien gewenst maken we zelfs wheelcover stickers van uw eigen ontwerp of uw eigen logo.

Deze zijn speciaal bedoeld voor op de hoes of kap van uw reservewielhouder. Veel 4x4 auto's, maar ook vrachtauto's, campers en aanhangers hebben het reservewiel achterop zitten. 
Het wiel is dan mooi weg gewerkt achter een hoes of cover. 

Onze wheelcover stickers zijn daar precies voor bedoeld. Ze zijn leverbaar in de meest gangbare maten (50x50, 60x60 en 70x70cm) en kunnen op verzoek ook op andere formatengeleverd worden.

De wheelcover stickers plakken op de harde covers die op de auto zit. Deze zijn er als complete harde covers, maar ook als inzetstukken of platen. Als het maar hard en glad is, dan plakt het goed.
Er zijn ook auto's waar een 'slappe' hoes over zit. Een skai hoes, nep leer of een soort stof.
Daar zijn onze stickers eigenlijk niet voor bedoeld en ze plakken daar niet zo heel erg geweldig op.

Kortom, als uw cover hard en glad is, dan plakken ze geweldig!

Sommige hoezen hebben afgeronde hoeken, andere covers hebben inkepingen of glooiingen op de plek waar u onze stickers wenst te plakken. Meestal is het heel goed te monteren hoor. U kunt de stickers eventueel warm maken met een föhn waardoor deze wheelcover stickers nog mooier de vorm van de ondergrond overnemen.