Wij maken tuindoeken en tuinposters


Maar we maken deze anders dan de meeste anderen.
Wij houden van extra hoge kwaliteit en een hele chique uitstraling. Dat moet ook in uw tuin kunnen dachten we.

tuindoek-closeup.jpgDaarom produceren wij onze tuindoeken anders. Wij drukken deze op speciaal stof. Dus niet van dat kunststof spul. Nee, echt op stof gedrukt.
Wel speciaal stof natuurlijk. Want dit kan gewoon dag en nacht, zomer en winter, buiten gebruikt worden.
Het stof stoot namelijk vuil en water af, kan tegen een stootje en blijft jarenlang kleurecht.


Dan werken we het tuindoek af met doorzichtige kunststof ringen. Dit gaat dus niet roesten van van die lelijke vlekken geven.
Daarnaast ziet u de ringen bijna niet zitten. Ze zijn niet voor niets helemaal doorzichtig gemaakt.


Een ander groot voordeel van onze gebruikte stoffen is dat het niet reflecteerd. U heeft daarom geen last van relfecties van ze zon en de print zal altijd perfect zichtbaar zijn, de zon er wel of niet op schijnend.... maakt niets uit.


U krijgt bij ons dus tuindoeken (of tuinposters, net hoe u het graag noemt) van extreem hoge kwaliteit en van een geweldige luxe uitstraling.


We hebben op onze website vele ontwerpen van tuindoeken gezet. En deze ontwerpen zijn ook nog eens in diverse maten te bestellen.
Klik maar eens op het design van uw keuze. Vervolgens krijgt u op de detailpagina de verschillende maten waarin we dat ontwerp kunnen maken voorgeschoteld. 


Hier moet vast wel een geschikte maat tussen zitten denken wij.
Maar... als dat niet het geval is, ook geen probleem.
Wij maken deze tuindoeken namelijk gewoon zelf. Daardoor kunnen we ze ook gewoon precies op maat maken zoals u wenst. Stel, u heeft een stuk in uw tuin waar het tuindoek precies tussen moet passen? Dan kunnen wij hoogstwaarschijnlijk wel een mooi doek precies op die maat voor u maken.
We kunnen deze maken tot ongeveer 3 meter hoog bij 20 meter lang. Dus er kan nogal wat.

Eigen ontwerp tuindoek 

Heeft u zelf een geweldig mooie (vakantie) foto op hoge resolutie? Dan kunnen we die vaak gebruiken om een tuinposter te maken. U krijg dan dus een tuindoek van uw eigen foto. 
Daarvoor dient u uiteraard vooraf altijd even contact met ons over op te nemen. Dan nemen we samen met u de mogelijkheden door en u krijgt direct een passende offerte.

Kortom, de mogelijkheden zijn echt eindeloos. En u heeft altijd een tuindoek van de allerhoogste kwaliteit. 
U ziet direct de kwaliteit en het verschil in materiaal. Dit is echt super!

group_work Toestemming voor cookies