Op deze pagina proberen wij zoveel mogelijk antwoorden te geven op de meest gestelde vragen.
We hebben op onze klantenservicepagina's uiteraard nog veel meer uitleg staan en kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden dan kunt u natuurlijk altijd rechtstreeks contact met ons opnemen.

Wat is jullie adres?

Vinkenveld 7,
5249 JN Rosmalen
Bedrijventerrein Kruisstraat
073 - 711 00 90

Wat zijn jullie openingstijden?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 9:30 uur tot 17:30 uur.
U kunt altijd bij ons langskomen. In onze showroom zijn veel voorbeelden te vinden. En wij maken altijd tijd voor u vrij zodat we precies kunnen zien wat u wenst.

Kan ik een sticker van een logo laten maken?

Niet altijd. Diverse merken willen simpelweg niet dat bedrijven stickers maken waarop hun logo staat. Sterker nog, u krijgt er zelfs een boete voor.

Maar.... er is een heel eenvoudige oplossing.
De meeste merken doen totaal niet moeilijk als u ze eerst even een email stuurt waarom u een sticker wenst van hun logo. Dan krijgt u zo toestemming en wij kunnen met die toestemming zo ongeveer alles voor u maken.

Ieder stickerbedrijf mag dit trouwens niet hoor. Het ligt dus niet alleen aan Stickerland, maar aan de manier van werken van de diverse merken.

Op de voorbeelden staat overal jullie naam, dat wil ik niet!

Wij hebben ons webadres op diverse voorbeelden gezet. Maar dat is alleen maar om te laten zien dat die voorbeelden van deze website vandaan komen. Op de uiteindelijke stickers die u bij ons besteld staat dat natuurlijk niet.

De stickers die ik heb ontvangen zijn niet precies dezelfde kleur als op de site?

Dat is mogelijk. De kleuren op een monitor worden altijd net iets anders weergegeven dan de werkelijkheid. Daarom is het zo dat de weergegeven kleuren op deze website altijd bij benadering zijn. Er kan een klein tintverschil optreden.

Iedereen heeft zijn monitor weer iets anders ingesteld en daardoor ontstaan er op iedere computer net iets andere tinten in de weergave. Onze stickers worden altijd op hoogwaardige machines gemaakt en zijn kleurecht.

Maakt Stickerland nog andere stickers dan op de website?

Uiteraard hebben wij niet onze complete collectie stickers op de website staan. Met meer dan 800.000 ontwerpen is dat onbegonnen werk. Mocht u een sticker zoeken die niet op onze site staat, stuur ons dan een mailtje. De kans is namelijk groot dat wij deze sticker wel kunnen maken.

Ook hiervoor dient u eerst contact met ons op te nemen.
Als u langskomt, kunt u ook onze voorbeeld boeken inkijken. Daarin staan nog veel meer mogelijke stickers.

Kunnen jullie ook stickers drukken van een foto of een jpg bestand?

Jazeker!
Maar dan alleen maar in fullcolor. Hiervoor gelden wel speciale eisen. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik een eigen ontwerp aanleveren?

Wij kunnen 2 soorten stickers maken. Fullcolor drukwerk, en solide (erg lang houdbare) gesneden stickers in 1 egale kleur.

Ontwerp eisen voor gesneden stickers:
Hiervoor kunnen alleen maar overweg met vectorbestanden. En dan kunnen we ook nog alleen maar stickers maken als het ontwerp 1 egale kleur heeft. Deze bestanden kunnen als volgt worden aangeleverd indien ze NIET zijn voorzien van een fotoafbeelding of kleurverlopen:

  • bestandsformaten: *.cdr, *.eps of *.ai als lijncontour illustr.9
  • letterfonts ook omzetten naar contouren

Deze vector bestanden blijven scherp bij elke vergroting en bevatten geen pixels. Wij kunnen niet overweg met Word bestanden, bestanden gemaakt met Photoshop, Paintshop Pro, Paint, Autocad, enz.
Ook kunnen wij (voor gesneden stickers) niet overweg met jpg, jpeg, gif of png bestanden.

Ontwerp eisen voor fullcolor stickers:
Daarvoor hebben wij een afbeelding nodig van minimaal 150dpi (minder wil zeggen dat de kwaliteit ook minder zal worden).
De afbeelding dient al in de juiste maat aangeleverd te worden. Dus wenst u een sticker van 20cm, dan dient het plaatje ook 20cm groot te zijn, en de dpi op 150 te staan.
Dan kunnen wij overweg met Photoshop, Coreldraw, jpg, ai, eps, png, pdf. GEEN word bestanden. Wenst u ook nog uw fullcolor uitgesneden te hebben, kunt u door middel van een magenta haarlijn aangeven waar de snijlijn hoort te komen.
Onze machines volgen die lijn dan PRECIES zodat daar de sticker gesneden wordt.

Kan Stickerland de stickers voor mij plakken?

Jazeker. We plakken de stickers in onze eigen geconditioneerde werkplaats zodat de stickers geplakt worden onder de meest ideale omstandigheden.
Daarnaast krijgt u ook nog eens garantie op de montage!

Wenst u uw stickers ook geplakt hebben? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

De prijzen zijn standaard inclusief BTW.

Wat betekent "In spiegelschrift?" bij de opties van de stickers?

Dat wil zeggen dat we de stickers in spiegelschrift voor je gaan maken.

Hieronder zie je hoe het werkt:
gespiegeld.gif
Dus voor tekst is het perfect om aan de binnenkant van de ramen te plakken. Maar voor sommige graphics is het weer geweldig om aan beide kanten van je auto of scooter de vlammen dezelfde kant op de laten lopen.

U koopt onze stickers altijd per stuk. Stel u wenst een vlam aan 2 kanten van je scooter / motor / auto. U dient dan eerst de vlam normaal te bestellen, en eentje in spiegelschrift.

Hoe zit het met de garantie?

Garanties:
Op alle gesneden vinylstickers die wij maken zit minimaal 3 jaar garantie. (zwart en wit zelfs 8 jaar).
Fluor blijft zeker 4 maanden fel van kleur, daarna gaat de felheid geleidelijk minder worden totdat er een iets mindere felle kleur overblijft.

Fullcolor-Garanties:
Op fullcolor stickers geven wij 2 soorten garanties.

  1. Garantie van ongecoate stickers. Deze zijn bedoeld voor binnengebruik en zullen indoor zeker 1 jaar knallen van kleur. Daarna zullen ze ietwat fletser worden. Worden deze stickers outdoor gebruikt, dan kunnen wij geen garantie geven.
  2. Garantie voor gecoate stickers. Deze stickers zijn echt bedoeld voor buitengebruik. Daarom zijn ze ook voorzien van een speciale UV werende beschermlaag. Deze laag beschermt ook nog eens tegen krassen en dergelijke.
    Bij normaal buitengebruik zullen de kleuren minimaal 2 jaar fel blijven.

Hechting-garantie:
Op de hechting geven wij een half jaar garantie indien de stickers ook geplakt worden door Stickerland of een van hun medewerkers.
U krijgt van ons dan zonder problemen dezelfde sticker gratis indien deze los zou laten binnen de garantieperiode.
De stickers zijn na 4 dagen wasstraatbestendig maar dat is altijd voor eigen risico.
Wij staan daarnaast niet garant voor de houdbaarheid van de sticker bij diverse weersinvloeden zoals sneeuw, ijzel en vorst.

Zijn de stickers ruitenwisserbestendig?

Indien goed geplakt, gaat het jaren goed. Zeker als u dunne puntjes goed vastzet en voorzichtig bent geweest met het aanbrengen.

Helaas kunnen wij niet zomaar garantie geven op de levensduur van de sticker bij het gebruik van de ruitenwissers indien u deze zelf geplakt heeft. De lijm van onze stickers is na 24 uur uitgehard maar wacht in ieder geval 2 dagen voor u de ruitenwisser weer gaat gebruiken.

Laat u de stickers door Stickerland of 1 van onze medewerkers plakken, zit uiteraard ook hier een half jaar garantie op de hechting op. Dus het is ons risico indien wij het plakken.

Kan ik de bestelde producten af komen halen?

Ja natuurlijk. Bij het bestellen van uw stickers via deze website kun je aangeven dat u de stickers wilt ophalen in onze showroom. Uiteraard hoeft u dan geen verzendkosten te betalen.

Kan ik betalen aan de deur (onder rembours)?

Helaas niet meer. Omdat deze betaalmethode zoveel misbruikt werdt door diverse mensen heeft het ons teveel geld gekost en hebben we deze betaalmethode moeten schrappen uit ons systeem.

Wat zijn jullie verzendkosten?

Alle orders die hoger zijn dan 30 euro versturen wij helemaal gratis.
Blijft uw order onder de 30 euro, dan zijn kosten voor bezorgingen:
€ 2,25 voor orders die in een enveloppe passen.
€ 5,50 voor orders die in een verzendkoker passen.

In deze kosten zitten ook meteen de verpakkingskosten.

De kosten van de verzending worden automatisch berekend en kunt u meteen zien in uw winkelwagen. Dus geen verrassingen.
We hebben voor Nederlandse en buitenlandse verzendingen dezelfde kosten. Dus we versturen ook vanaf 30 euro gratis naar Belgie, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Wat is dat iDEAL nu ook alweer?

Ideal is in Nederland de meeste snelle en veilige internet betaalmethode. U rekent snel en vertrouwd af via je eigen internet bankieren programma en wij regelen de rest!

Nu kopen en pas na levering betalen!
Als u met Klarna Factuur betaalt, showroomt u veilig en eenvoudig. U hoeft nooit uw bankrekening- of creditcardgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat de aankopen zijn afgeleverd. U betaalt pas nadat u de aankoop in huis hebt

  • Betaalperiode - altijd 14 dagen
  • U hoeft nooit uw bankrekening- of creditcardgegevens op te geven
  • Download uw facturen van klarna.nl
  • Gespreide betaling mogelijk

Bij de aankoop worden uw persoonlijke gegevens gecontroleerd. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) en worden mogelijk gebruikt voor het aanbieden van interessante producten en diensten.

Levert Stickerland aan particulieren en bedrijven?

Ja natuurlijk! Ons bedrijf richt zich op het leveren aan bedrijven en particulieren.

Wanneer wordt een order bezorgd?

Elke sticker wordt speciaal op bestelling gemaakt.
Afhankelijk van de drukte in onze werkplaats, de complexheid van de order en de beschikbaarheid van de gekozen kleur(en), kan de productie van de sticker('s) 2 tot 4 werkdagen in beslag nemen.

Indien u gekozen heeft voor een bestelling met vooruitbetaling, gaan we bovenstaand proces pas in nadat we het verschuldigde bedrag op onze rekening hebben staan.

Ook als u kiest voor iDEAL, KLARNA of Paypal gaan we direct met uw opdracht aan de slag!

Kan ik een order vandaag nog geleverd krijgen?

Doordat alle opdrachten met de hand en speciaal op maat voor iedere klant apart gemaakt worden is dat helaas niet mogelijk.
In uitzonderlijke gevallen kan het soms de volgende dag wel. Neem hiervoor altijd eerst even contact met ons op.

Hoe kan ik stickers bestellen?

U kunt een order doorgeven via onze webwinkel (is het makkelijkst en snelst), of u komt langs in onze showroom.

Ook is het het mogelijk om via de email een order door te geven. Dit is zeker zo makkelijk wanneer het gaat om een order die uit iets totaal anders bestaat dan hier op de site beschikbaar.
U kiest zelf de methode die u het makkelijkste vindt.

Kan ik korting krijgen?

Korting voor het aanschaf van een groot aantal is in overleg mogelijk.
Sommige clubs krijgen ook korting van ons. Uw club weet u  precies te vertellen hoe u aanspraak op deze korting kunt krijgen.

Hoe vind ik meer informatie wanneer de informatie op de site niet toereikend is?

Wij proberen u van zoveel mogelijk informatie te voorzien.
Is dit niet toereikend, kunt u natuurlijk altijd even met ons bellen of mailen.

Hoe kan ik een geplaatste, nog niet afgeleverde order, annuleren?

U kunt een nog niet geproduceerde, waarbij de incasso-opdracht nog niet is verzonden, order annuleren.
Dit dient u via een e-mail aan de verkoopafdeling kenbaar te maken.

Mocht de order al door ons verzonden, geincasseerd of geproduceerd zijn, is het helaas niet meer mogelijk om de order te annuleren.
Dit vanwege het feit dat uw order speciaal voor u op maat gemaakt wordt.

Let op! Een order die reeds is voldaan (ideal, palpal, vooruit betaald), kunnen wij niet zomaar meer terugdraaien. Hiervoor moeten wij namelijk ook kosten maken en deze kosten brengen wij u vervolgens in rekening.

Is het mogelijk om producten te bestellen die in andere landen dan Nederland moeten worden afgeleverd?

Wij leveren onze stickers in Nederland, Belgie, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. We rekenen géén extra verzendkosten voor zendingen buiten Nederland.