Wat is nu eigenlijk de stickerlengte en stickerhoogte?

Op onze site staat bij een groot aantal stickers de mogelijkheid om zelf een bepaalde stickerlengte of stickerhoogte te kiezen.
En we willen u graag even uitleggen wat dat nu precies is en hoe wij dat meten.

Stickerlengte

Dit is de lengte van de gewenste sticker. We meten dat van links naar rechts en alles wat u op het plaatje als sticker ziet tellen we mee in de lengte.
Dus van uiterst links, naar uiterst rechts gemeten is de lengte van de sticker.

De stickerhoogte is dan niet te kiezen, maar zal automatisch bepaald worden aan de hand van de door u gekozen stickerlengte.

Stickerhoogte

Dit is de hoogte van de gewenste sticker. We meten dat van onder naar boven en alles wat u op het plaatje als sticker ziet, tellen we mee in de hoogte.

Dus van uiterst onder, naar uiterst boven gemeten is de lengte van de sticker.

De stickerlengte is in dit geval niet te kiezen, maar deze zal automatisch bepaald worden aan de hand van de door u gekozen stickerhoogte.

Stickerlengte én stickerhoogte tegelijk?

Helaas is dat niet mogelijk. Het is dus niet mogelijk om 2 maten te kiezen. Afhankelijk van de soort sticker die wij aanbieden kunt u kiezen voor een stickerlengte of een stickerhoogte. Nooit beiden. 
Dit omdat de ene maat altijd van de andere afhankelijk is om netjes in verhouding te blijven.

Stickervellen en wrapfolie

Voor stickervellen en wrapfolie kiest u geen lengte of hoogte, maar kunt u kiezen uit andere maten. Deze maten staan altijd netjes aangegeven bij het product.