Wij leveren en monteren wrapfolie en wrapvinyl voor u. Of u nu op zoek bent naar losse vellen of rollen wrapfolie, of voor het compleet in laten pakken van uw auto, camper of bus... u kunt bij ons terecht.

Wij leveren enkel en alleen de beste kwaliteit wrap en inpak folie. Denk daarbij aan de wrapfolie van Avery Supreme wrap (het complete kleurenaabod leveren wij) maar zeker ook de bestseller: 3M wrapvinyl. Ook van die serie leveren wij alle beschikbare kleuren.

Daarnaast hebben we ook nog eens de speciale 3M Dinoc CA-421 carbon folie in ons assortiment. Deze ontzettend realistische 3D gevormde carbon wrapfolie is simpelweg de mooiste die er op de markt verkrijgbaar is.

Wat is wrapfolie?

Wrapfolie is een stickersoort die een hele speciale lijmlaag die niet direct plakt. Daarnaast is het vinyl van een dusdanige samenstelling dat het extreem vervormbaar is en door het toevoegen van warmte is deze nieuwe vorm als een soort van geheugen in het stickermateriaal vast te leggen.
Dat is een hele korte samenvatting van het materiaal natuurlijk. 
In de praktijk komt het erop neer dat deze wrapfolies gebruikt worden om bijvoorbeeld complete auto's (of delen daarvan) helemaal in te pakken zodat er een stoere, nieuwe look ontstaat.

Denk daarbij aan het inpakken en wrappen van een dak(deel), of de complete motorkap in bijvoorbeeld matzwart.
Daardoor krijgt uw auto direct een hele andere uitstraling.

Maar het word ook veel gebruikt om complete wagenparken snel van een unieke kleur en zelfs met een unieke print te voorzien.

Wrappen van complete auto's en complexere delen is specialistenwerk. Maar met veel geduld en een goed stuk eigen inzicht is het ook goed zelf uit te voeren.
Daarom verkopen wij niet alleen complete wraps (met montage), maar ook losse stukken wrapfolie voor u om het zelf te doen.

Uiteraard is het wrappen niet beperkt tot auto's. Wij monteren alleen op auto's, maar u bent uiteraard vrij om de wrapfolie ook op andere delen te plakken.
Deze folie is geschikt voor binnen en buitengebruik. U kunt het monteren op bijvoorbeeld een koelkast, tablet, laptop, binnen- of buitendeuren. Eigenlijk alles wat maar hard en glad is.

Het aanbod aan sticker wrapfolie op deze site is enorm. We leveren alle soorten folie in vele verschillende maten en uiteraard allemaal in dezelfde geweldige kwaliteit.

Klik hier voor de volgende wrapfolies:

Overzicht van de 3M Dinoc Wrapfolie vellen

Overzicht van de 3M kleuren wrapfolie

Overzicht van de Avery wrapfolie

Overzicht van de Woodstock Interieur wrapfolie

Overzicht van de LG Interieur wrapfolie