• legend
legend
Volume korting
Aantal Korting U bespaart
3 5% Tot wel € 1,94
5 8% Tot wel € 5,18
10 10% Tot wel € 12,95
15 15% Tot wel € 29,14
25 20% Tot wel € 64,75
€ 12,95
rating Geen beoordeling op dit moment
f-nl01zw
Tekst:


Betaalmogelijkheden:

betaalmethodes

  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9,0!
  • Verstuurd binnen 2 tot 5 werkdagen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verstuurd vanaf €40,-
f-nl01zw
Soort sticker
Contour gesneden

Specifieke referenties

Omschrijving

Zwarte frame naamstickers met Nederlandse vlag


Mooie stickerset waarop 8 kleinere stickertjes zitten. Deze stickertjes zelf zijn 15x2cm groot en voorzien van een Nederlandse vlag en de tekst die u zelf opgeeft.
Slechts 1 tekst is mogelijk, wij verdelen geen meerdere teksten of namen over meerdere stickers. Wenst u meerderde setjes met verschillende namen, dan dient u meerdere setjes te bestellen.

Deze stickers hebben een zwarte achtergrond en het zijn 4 stickertjes met het vlaggetje aan de linkerkant en 4 stickers met de vlag aan de rechterkant.
Een complete set.

Perfect voor de fiets, motor of scooter

Deze naamstickers sets met vlag zijn natuurlijk perfect voor het plakken op uw frame. Die van uw fiets of motor bijvoorbeeld. Maar eigenlijk kunnen deze stickers gewoon op alles wat u wenst te voorzien van uw eigen naam en vlag. Uw scooter bijvoorbeeld, een andere mooie toepassing kunnen ook de zijruitjes zijn van een auto. We hebben ze zelfs wel eens gezien op fietshelmen en broodtrommels! Dus eigenlijk kunt u deze gewoon gebruiken waar u denkt dat ze leuk staan.

Uiteraard zijn deze stickers voorzien van een beschermende coatinglaag na het drukken. Hierdoor zijn ze makkelijker te monteren en, nog belangrijker, de stickers zullen niet verkleuren door de zon.
Ze blijven jaren en jaren mooi van kleur.

Daarnaast zijn deze frame stickers krimpvast en gedrukt op hoge kwaliteit.
De stickers zijn niet alleen te gebruiken op een fietsframe als rijdersnaam bijvoorbeeld. Maar dit kan met gemak ook op een scooter geplakt worden. Of op uw motor ook natuurlijk.

Beoordelingen

Klik hier om een beoordeling achter te laten