Caravan-forum.nl kentekensticker

  • legend
legend
Volume korting
Aantal Korting U bespaart
3 5% Tot wel € 0,29
5 8% Tot wel € 0,78
10 10% Tot wel € 1,95
15 15% Tot wel € 4,39
25 20% Tot wel € 9,75
€ 1,95
rating Lees de beoordelingen
Gemiddelde beoordeling: 10/10 - Aantal beoordelingen: 1
caravanforum


Betaalmogelijkheden:

betaalmethodes

  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9,0!
  • Verstuurd binnen 2 tot 5 werkdagen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verstuurd vanaf €40,-
Omschrijving

Kentekensticker nummerbord sticker

Deze sticker heeft de speciale opdruk "caravanforum.nl".Speciaal voor de leden van het caravan-forum gemaakt in hun speciale kleur en logo.

De maat van deze sticker is 49cm lang en 18mm hoog. Deze maat is meestal voldoende om ruimschoots over de reclame heen te plakken. Twijfelt u of de maat goed genoeg is voor uw toepassing. Meet het dan na voordat u deze stickers gaat bestellen.

Deze stickers zijn bedoeld voor onder uw nummerbord te plakken. Meestal op de zwarte strip die onder een nummerbord zit die in een houder geklikt zit.
Dit is enkel de sticker, dus niet de houder.

Deze kentekenstickers zijn bedoeld om bijvoorbeeld over de bestaande reclame heen te plakken.
Ze zijn helemaal gedrukt en hebben ook een achtergrondkleur. De achtergrondkleur is namelijk matzwart en de opdruk is in het okergeel. In het lettertype zoals in het voorbeeld staat.


Indien u een andere tekst wenst, dan kunt u elders op deze website ook deze stickers bestellen met daarop uw eigen verzonnen tekst.
Ideaal voor reclame te maken voor uzelf. Als geintje of zelfs als verjaardagscadeau.

We kunnen deze stickers ook leveren met uw bedrijfslogo erop en zelfs helemaal in kleur. Ook andere maten zijn mogelijk zodat ze ook op andere soorten van nummerborden of kentekenplaten passen.
Neem contact met ons op via de email of telefoon (of gebruik het contactformulier op deze website) en wij helpen u graag verder.

Beoordelingen

Klik hier om een beoordeling achter te laten

rating 10 10 1
Prima sticker. Goede maat en goede plakkracht. Deze sticker is ook goed aan te passen voor vierkante kentekenplaathouders. Na meerdere malen stickers bestellen kan ik concluderen dat de service heel goed is. Verzendkosten worden laag gehouden waar mogelijk en het hele proces gaat snel.