Auto Nummerbord sticker Euro NL blauw

  • legend
legend
Volume korting
Aantal Korting U bespaard
3 5% Tot wel € 0,29
5 8% Tot wel € 0,78
10 10% Tot wel € 1,95
15 15% Tot wel € 4,39
25 20% Tot wel € 9,75
€ 1,95
NL_euro_blauw


Betalen kan via:

betaalmethodes

  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9,0!
  • Spoedbestelling? Geen punt!
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verstuurd vanaf €40,-
rating Lees de 7 beoordelingen
Gemiddelde beoordeling: 9/10 - Aantal beoordelingen: 7
Omschrijving

Auto sticker Nummerbord Euro met NL blauw

Dit is een sticker die op maat gemaakt is voor montage op het nummerbord van uw auto bijvoorbeeld. Vele nummerborden hebben dit logo links bovenaan staan. Het is het logo van Europa, en daaronder staat de landcode van Nederland.

Dit alles gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal, kleurecht en waterproof. Deze stickers zijn eenvoudig te plakken en ook altijd weer eenvoudig te verwijderen.

De maat van deze stickers is 104x51mm met aan 1 kant een afgeronde hoek en de andere kant recht zodat het er op uw nummerplaat mooier uitziet.
De kleur van deze sticker is blauw met witte letters en gele sterretjes. Zoals in het voorbeeld.

Het is gebleken dat lang niet alle nummerborden even groot zijn. Er zitten regelmatig iets grotere en iets kleinere nummerborden tussen in Nederland en Belgie waardoor we een goede gemiddelde maat moeten maken die op 99% van de nummerborden past.

In 1% van de borden waarop het niet precies past zal het slechts een minimaal verschil zijn waarbij de sticker iets te groot is. U kunt dan eventueel het kleine stukje dat over de rand van het nummerbord komt afsnijden met een scherp mesje.
Wenst u zeker te weten of deze stickers precies passen op uw nummerbord? Meet even op hoe groot het vlak nu is. Wij maken deze stickers op ongeveer 104x51mm.

Wij hebben deze sticker ook nog eens voorzien van een beschermende coatinglaag. Hierdoor zijn ze niet alleen mooi hoogglans, maar op deze manier zijn de stickers extra beschermd tegen verkleuringen en dergelijke. Daarnaast plakt het ook nog eens makkelijker.

Kortom, wenst u een mooie sticker van het Europese logo met daaronder NL in het blauw? Bestel dan snel deze sticker.

Let op: Het is niet toegestaan om het nummerbord aan te passen in Nederland en Belgie. Het gebruik van deze sticker is daarom altijd voor eigen verantwoordelijkheid.

Beoordelingen

Klik hier om een beoordeling achter te laten

rating 10 10 1
autonummerbordsticker
Geweldig goed en snel, bedankt!
rating 10 10 1
nl sticker
goeie kwaliteit
rating 10 10 1
Top!
Gewoon goed en snel
rating 8 10 1
Ik had de stickers nodig, omdat ik de nummerborden van al mijn auto\'s in de garage wil ophangen. Omdat ik geen gele platen met blauwe NL opdruk kan krijgen, heb ik bij u de stickers besteld.?
rating 8 10 1
Goede kwaliteit en snel geleverd.
rating 10 10 1
De geleverde NL eurosticker voor mijn kentekenplaat van de fietsendrager is van uitstekende kwaliteit. De maat en plakkracht van de sticker Is perfect.
rating 6 10 1
Helaas net te groot om op een witte plaat te plakken, wat overigens in NL niet mag, past wel mooi naast de plaat op de TwinnyLoad Classic. Kijken of dat in het buitenland wel mag...