Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.

Bouwvak vakantie 2020

Ook wij zijn tijdens deze bouwvak vakantie gesloten. Even een paar weken bijtanken en nieuwe energie opdoen. Daardoor maken wij geen stickers tussen 27 juli en 14 augustus.
Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestellingen bij ons achterlaten. En doet u dat tijdens onze vakantie, dan kunt u de code BVK2020 gebruiken en wij geven u dan een leuke korting.
Direct na de vakantie gaan we snel weer aan de slag om alle opdrachten op volgorde van binnenkomst te verwerken en de achterstand in te halen.
Fijne vakantie!

Plastic pasjes maken

spacer

Goedkoop pasjes laten maken

Wij produceren voor een relatief goedkope manier snel uw gewenste pasjes. In grote en kleine aantallen. Op deze manier is het ook voor uw bedrijf, club en vereninging mogelijk om over mooie, professionele pasjes te beschikken.

Wij rekenen geen setup en instelkosten voor de productie van de pasjes.

Grote of kleine oplagen zijn geen probleem. We hebben wel een minimum, namelijk 25 kaarten per keer. Tegen een kleine meerprijs per kaart, kunnen we deze ook personaliseren, ieder kaartje is dan uniek. Met een barcode, uniek ledennummer, of zelfs pasfoto.

Onze pasjes drukken we enkel- of dubbelzijdig. Nagenoeg randloos. Volledig in kleur, of in zwart / wit.
1 kant in fullfolor, en de achterkant in zwart / wit? Ook daar doen we niet moeilijk over.
En uiteraard alles tegen de hoogst mogelijke kwaliteit en met een snelle levertijd.
Eigen ontwerp? Lees hieronder de aanlevervoorwaarden, maar inderdaad... dat kan dus ook.

We kunnen op verzoek ook sleuven of gaten in de pasjes maken zodat ze perfect aan bijvoorbeeld een keycord of lanyard gehangen kunnen worden !
Een sleuf in een pasje wordt gebruikt om deze aan een riemclip of dergelijke te hangen. Een gaatje in een pasje wordt gebruikt om het pasje aan een keycord met clip te hangen.
Wij kunnen sleuven of gaatjes in een pasje maken voor u.

Wenst u direct een persoonlijke prijsopgave voor pasjes met uw eigen ontwerp? Klik hier voor het aanvraagformulier.

Materiaal

Onze plastic kaartjes zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de bekende bankpasjes. De pasjes zijn ook net zo groot en net zo dik.
Wij drukken uw ontwerp rechtstreeks op blanko pasjes en vervolgens word er ook nog een dunne doorzichtige laag opgezet waardoor de afdruk niet snel slijt.
De pasjes worden met speciale machines gedrukt waarbij wij altijd voor de hoogste kwaliteit gaan. Indien wij twijfelen over de kwaliteit, overleggen we voor de productie altijd met u.

 

Prijs overzicht Pasjes

Aantal zw/w EZ zw/w DZ FC EZ   FC DZ   FC voor
zw/w achter 
Personalisatie
25-99 0.97 1.42 1.49 1.98 1.98 0.12
100-249 0.67 0.99 1.08 1.48 1.48 0.09
250-999 0.49 0.81 0.89 1.34 1.34 0.06

zw/w = Zwart / wit | EZ = Enkelzijdig | DZ = Dubbelzijdig | FC = Fullcolor | prijzen zijn per stuk en zijn inclusief btw.
Pasjes worden vanaf 25 stuks gemaakt. Levertijd is in overleg.


Aanleverspecificaties pasjes:

Onze plastic pasjes hebben dezelfde afmeting als een bankpasje. De exacte maat is 54 x 86 mm en 0,76 mm dik. In pixels is dat 2055 x 1300 pixels (=uitstekend) of in iets kleiner formaat 1028 x 650 pixels (= goed). Bestanden aanleveren als jpg is het beste (zo min mogelijk compressie gebruiken), maar png en pdf is ook goed.
Gebruik geen opmaaktekens en geen snijmarkeringen of afgeronde hoeken. We drukken namelijk uw ontwerp 1 op 1 af op het pasje. Daar wenst u natuurlijk deze tekens niet op.
Heeft uw een ontwerp voor een dubbelzijdig pasje? Stuur ons dan 1 ontwerp per kant toe. Een plaatje voor de voorkant en eentje voor de achterkant.

Hou er tevens rekening mee dat teksten die heel dicht op de rand komen te staan niet mooi overkomen. Dus het beste is om 3mm van de randen weg te blijven met teksten en dergelijke.
Wij contoleren uw ontwerpen enkel op afdrukbaarheid. Mocht uw ontwerp niet voldoen aan onze minimale eisen, dan laten we dat uiteraard direct weten. Wij drukken vervolgens precies op de pasjes wat u ons aanleverd.

Wenst u direct een persoonlijke prijsopgave voor pasjes met uw eigen ontwerp? Klik hier voor het aanvraagformulier.

Soorten pasjes die wij maken

Wij maken de volgende soorten pasjes:

 

Clubpas

Een clubpas is ideaal voor clubs en verenigingen. U kunt deze pasjes aan uw leden uitreiken zodat zij een duidelijk bewijs van lidmaatschap hebben.
Deze pasjes worden vaak ook gepersonaliseerd met bijvoorbeeld een clubnummer of lidmaatschapnummer.

 

Visitekaartjes

Steeds meer mensen gebruiken een plastic kaart ook als visitekaartje. U geeft met een plastic pasje een compleet andere boodschap aan uw klanten als met een papieren visitekaartje natuurlijk.

 

Giftcard

Ook voor kleine en grote winkels maken wij plastic giftcards en cadeaukaarten. U kiest zelf wat u op de kaart wenst en welke waarde de kaart moet hebben.
Ideaal voor een chique uitstraling die perfect bij uw bedrijf past.

 

ID-Card

Veel bedrijven willen dat hun medewerkers een duidelijk herkenbare ID-kaart op zich dragen. Uiteraard maken wij ook deze mooie kaarten. Met personalisatie en zelfs een pasfoto.

 

Studentenpasjes

Uw studentenvereninging een bijzondere extra uitstraling meegeven aan uw leden kan eenvoudig en goedkoop met deze mooie studentenpassen. Maar niet alleen voor uw studentenvereniging. Ook voor de hele school of universiteit maken wij de mooiste studentenpassen.

 

BHV pas

Wij maken voor veel opleidingen de bijbehorende BHV pasjes. Hierop word vaak de naam van de BHV-er gezet, samen met de opleiding die genoten is en de geldigheidsduur van de opleiding.
Uiteraard geldt ook hiervoor dat wij deze in grote en kleine oplagen voor u produceren.

 

Wij hebben pasjes gemaakt voor onder andere:

 • Suzuki Swift Club
 • Alle stadspassen in Oss
 • MAC United
 • O&M Carstyling
 • Waterpolovereniging Fysius het Ravijn
 • MiniDorp Club
 • Bezoekerspassen Walraven
 • Van Kollenburg Emergency Trainingen
 • Nederlandse Reanimatie Raad
 • Fusion Elite Tuning
 • Toegangspassen Tennisbaan De Jonge Hertog
 • Grande Punto Club
 • The Hornet
 • Boardingpassen MPS Excellence Royal
 • En nog vele anderen!

 

 

spacerOnze klanten beoordelen Stickerland gemiddeld met een 9.0 (van 10) op basis van 9498 reviews!