Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.

Bouwvak vakantie 2020

Ook wij zijn tijdens deze bouwvak vakantie gesloten. Even een paar weken bijtanken en nieuwe energie opdoen. Daardoor maken wij geen stickers tussen 27 juli en 14 augustus.
Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestellingen bij ons achterlaten. En doet u dat tijdens onze vakantie, dan kunt u de code BVK2020 gebruiken en wij geven u dan een leuke korting.
Direct na de vakantie gaan we snel weer aan de slag om alle opdrachten op volgorde van binnenkomst te verwerken en de achterstand in te halen.
Fijne vakantie!
 

Wrapfolie om zelf te wrappen

 
U bent hier: Startpagina  Wrapfolie om zelf te wrappen  
3M Wrapfolie in kleur
3M Wrapfolie in kleur
 

 

Avery Supreme Wrapfolie
Avery Supreme Wrapfolie
 

 

Woodstock Interieur Wrapping Film
Woodstock Interieur Wrapping Film
 

 

LG Interieur Wrapfolie
LG Interieur Wrapfolie
 

 

3M Dinoc Carbon Wrapfolie
3M Dinoc Carbon Wrapfolie
 

 

Wrapfolie kopen?

Er zijn bijzonder veel soorten wrapfolie. Wij verkopen alleen de A-kwaliteit wrapfolie van 3M, Avery en LG. Geen namaak of folie uit China. Maar gewoon echt goede wrapfolie. En dat merkt u direct!

Van carbon wrapfolie tot mooie glanzende kleuren wrapfolie en van matte wrapfolie tot geborsteld staal effect stickerfolie.
Uiteraard alles van de hoogste kwaliteit en plakfolie die echt lang mooi blijft.

Bent u nog niet bekent met onze wrapfolies? Zie hier de uitleg van wat wrapfolie eigenlijk is.

Wij hebben onder andere de volgende soorten wrapfolie:

  • LG interieur wrapfolies
  • Avery SWF folie
  • 3M Dinoc Carbonfolie
  • Carbon 3M wrapfolie
  • Kleuren 3M wrapfolie

Uiteraard zijn alle folies verkrijgbaar op vele handige maten en is de kwaliteit van de plakfolie enorm hoog waardoor de montage hiervan alleen maar makkelijker is.

Wat is wrapfolie?

Wrapfolie is een zelfklevende stickerfolie dat speciaal bedoeld is om over (gelakte) gladde delen heen te plakken.
De lijmlaag is zo samengesteld dat deze niet direct muurvast zit zoals gewone stickers, maar de folie is weer op te tillen, te herpositioneren en door druk uit te oefenen zal de folie vaster gaat zitten.

Een andere bijzonder eigenschap is dat de folie extreem vervormbaar is. Door het te verwarmen zal de folie zacht en rekbaar worden waardoor deze perfect over bijvoorbeeld spiegelkapjes en andere lastigere vormen te plakken is.
Check Youtube maar eens. Daar kunt u enorm veel filmpjes en voorbeelden vinden van mensen die zelf dingen gewrapped hebben en hoe zij deze wrapfolie aanbrengen. Onze wrapfolies zijn hier perfect geschikt voor.

Wrap folie kopen

Wij hebben diverse soorten 3M wrapfolies en Avery SWF series wrapfolie voor u online te koop gezet. Deze kunt u makkelijk bestellen door eerst het merk en soort wrapfolie te kiezen en vervolgens kiest u een vel van de door u gewenste afmeting.
Daarna kunt u een kleur van de wrapfolie kiezen.


Soorten wrapfolie

Wij hebben hier verschillende soorten wrapfolie van 3M en Avery staan. Dit omdat 3M voor bepaalde series, speciale folie heeft en omdat Avery ook geweldige folie verkoopt.
Wenst u de DINOC Carbon wrapfolie? Dan hebben we deze apart voor u staan zodat u direct snel de juiste keuze kunt maken.

Maar als u Carbonfolie wenst, dan hebben we deze stickerfolie ook speciaal voor u in een aparte rubriek gezet.
Lekker makkelijk kiezen.


Kleuren wrapfolie

De meeste kleuren zijn te vinden onder de rubriek Kleuren wrapfolie.
Hierin vindt u vele vaste maten wrapfolie. Klikt u op een van deze maten kunt u vervolgens de door u gewenste kleur kiezen.

Lekker makkelijk en snel wrapfolie bestellen dus.

Uiteraard is alle folie die wij hier aanbieden de originele 3M wrapfolie uit de top series. De professionele wrapfolie die enorm makkelijk te monteren is.
Let wel, wrapfolie mag u nooit op de natte methode aanbrengen. Dit is namelijk niet nodig met deze speciale wrapfolie aangezien deze in eerste instantie bijna niet plakt. Pas wanneer u de wrapfolie aandrukt (druk uitoefenen) gaat deze folie echt goed plakken.
Daardoor is het makkelijker om eerst perfect de folie te positioneren en dergelijke.Onze klanten beoordelen de Stickerland Wrapfolie om zelf te wrappen gemiddeld met een 9.0 (van 10) op basis van 9498 reviews!