• 3M Carwrap folie G348 Gloss Fierce Fuchsia
  • 3M Carwrap folie G348 Gloss Fierce Fuchsia
  • 3M Carwrap folie G348 Gloss Fierce Fuchsia
3M Carwrap folie G348 Gloss Fierce Fuchsia
€ 23,95
rating Geen beoordeling op dit moment
G348
Maat wrapfolie


Betaalmogelijkheden:

betaalmethodes

  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9,0!
  • Verstuurd binnen 2 tot 5 werkdagen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verstuurd vanaf €99,-
G348

Specifieke referenties

Omschrijving

3M car wrapfolie in de kleur G348 Gloss Fierce Fuchsia

Nu wordt het wel heel eenvoudig om zelf, snel onderdelen of zelfs complete voertuigen in te pakken het uiterst professionele stickerfolie.
Deze 3M wrapfolie met speciale lijmlaag is de oplossing om makkelijker, sneller en met beter eindresultaat uw auto, motor, scooter en dergelijke in te pakken.

We hebben voor u een pagina gemaakt waarop de beschikbare 3M wrapfolie kleuren staan.
Let wel: Kleuren op een computerscherm zijn altijd bij benadering en zijn altijd anders dan de kleuren in het echt. Dit komt onder andere door de instellingen van ieder scherm.
Wenst u 100% zekerheid, bestel dan eerst een sample van de kleur van uw keuze zodat u de kleur even in het echt kunt bekijken.

Wrappen: Gemakkelijk & snel !

Of u nu een ervaren of relatief onervaren monteur bent: U zult versteld staan van het gemak van de 3M wrapmateriaal! De stickerfolie is breed genoeg te verkrijgen om naadloos over bijvoorbeeld een motorkap heen te wrappen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u sneller kunt monteren, het voorkomt ook dat u moet snijden in het materiaal.

Zelfs voordat u start met aanbrengen wordt het gemak van de wrapfolie al duidelijk: de stickerfolie wordt met gemak verwijderd van de backing.

Voorheen was wrap materiaal of dik en onvervormbaar of dun en vervormbaar. Nu bestaat de unieke combinatie! De constructie van de 3M wrapfolie biedt u het beste van de twee werelden:

- de wrapfolie is relatief dik, wat zorgt voor "plakgemak" en
- de wrapfolie is goed vervormbaar, waardoor de cruciale ondergronden ook geplakt kunnen worden

U hoeft dus niet bang te zijn dat de stickerfolie kort na het aanbrengen weer loskomt van de ondergrond.

De volgende stap is dat de folie gemonteerd gaat worden op het de ondergrond. De lijmlaag maakt het mogelijk om de folie te herpositioneren, net zo lang totdat het precies op de plaats zit waar u de folie hebben wilt. Vervolgens kunt u de folie aan-rakelen (aanduwen) en hecht het aan de ondergrond.

Dit alles gecombineerd vormt hét product dat u nodig heeft om sneller en gemakkelijker in te pakken.

Video uitleg

We leggen in onderstaande video kort uit wat deze folie precies is en hoe deze verwerkt kan worden.

Niet te onderscheiden van verf

Bij een goed uitgevoerde wrap ziet u geen verschil met een met verf gespoten auto. De transparante toplaag van de 3M wrapfolie zorgt tegelijkertijd voor een afwerking die eruit ziet als verf. De toplaag verhoogt de glansgraad en zorgt voor een extra UV-protectie voor de onderliggende kleurlaag tegen voortijdige verkleuring.

Deze toplaag beschermt ook tegen de zichtbaarheid van krassen. U bent ervan verzekerd dat met de 3M wrapfolie alles er lange tijd perfect uitziet.

Extreem vervormbaar

Dat u een foutje maakt is natuurlijk menselijk. Gelukkig is dat met deze wrapfolie niet altijd een probleem. Onze 3M wrapfolie is zo vervormbaar dat veel kreukels er zelfs met gemak uit te halen zijn. Zoals we hier laten zien in deze video.

Veel toepassingen

Deze stickerfolie is voor vele doeleinden geschikt. Niet alleen voor auto's, scooters en motoren. Maar u kunt er ook makkelijk bijvoorbeeld een complete koelkast mee inpakken.
Omdat de folie er zo goed als hetzelfde eruit ziet als echte lak zal men in eerste instantie niet eens doorhebben dat het met inpakfolie beplakt is.

De 3M folie is extra glanzend. De matte versies zijn ook echt mat, en de metallic kleuren zijn ook echt met kleine metaaldeeltjes erin. Precies zoals autolakken.

Het plakken kan bijna niet fout gaan. Uiteraard dient u wel altijd netjes, secuur en geconcentreerd te werken. Maar deze stickerfolie heeft zo'n fijne lijmlaag waardoor deze heel eenvoudig te positioneren is, en zelfs opnieuw te positioneren is indien het niet goed zat.

Zeer speciale kleuren

Niet alleen 'normale' kleuren zitten in ons assortiment. Ook de bijzondere kleuren. Denk daarbij aan metallics, matte kleuren, en zelfs geborsteld metaal effect kleuren. Alles zo echt dat mensen niet zullen geloven dat het gestickerd is.

De 3M wrapfolie is zo ongeveer de beste folie op de markt. Deze wrapfolie is heel eenvoudig te verwerken. Ook voor de onervaren monteur.