Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.

Bouwvak vakantie 2020

Ook wij zijn tijdens deze bouwvak vakantie gesloten. Even een paar weken bijtanken en nieuwe energie opdoen. Daardoor maken wij geen stickers tussen 27 juli en 14 augustus.
Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestellingen bij ons achterlaten. En doet u dat tijdens onze vakantie, dan kunt u de code BVK2020 gebruiken en wij geven u dan een leuke korting.
Direct na de vakantie gaan we snel weer aan de slag om alle opdrachten op volgorde van binnenkomst te verwerken en de achterstand in te halen.
Fijne vakantie!
 

Nummerbord stickers

U bent hier: Startpagina  Nummerbord stickers  
Product 1 tot en met 18 (van 25 producten) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  [Volgende >>] 
Product 1 tot en met 18 (van 25 producten) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  [Volgende >>] 

Nummerbord stickers

Stickers die eruit zien alsof het een echt nummerbord is. Maar dan in een andere maat en met uw eigen tekst.
Deze nummerbord stickers worden veel gebruikt als vervanger van een echt nummerbord waarbij er op uw auto of motor eigenlijk niet voldoende plek is voor een officiele nummerplaat.

Deze nummerbord stickers worden veel gebruikt op Alfa Romeo, Ferrari, Porsches en dergelijke.
We maken deze nummerbordstickers in verschillende uitvoeringen en maten. Voor Belgie en Nederlandse nummerborden natuurlijk.

We maken ook andere stickers voor op de nummerborden te plakken. Die EURO stickers kent u vast wel. Deze hebben we in het blauw en in het zwart. Passend voor op standaard nummerborden, maar ook speciale versies voor op die vierkante nummerborde van motoren.
Deze stickers plakt men ook vaak als NL euro sticker of BE euro sticker op die witte kentekenplaten die op fietsdragers gebruikt worden.

Let wel op! Het is niet zomaar toegestaan om stickers op nummerborden te plakken. En de nummerbord stickers mogen officieel ook niet gebruikte worden als vervanger van de originele nummerborden.Onze klanten beoordelen de Stickerland Nummerbord stickers gemiddeld met een 9.0 (van 10) op basis van 9498 reviews!