Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.
 

Tegelstickers

 
U bent hier: Startpagina  Tegelstickers  
Tegelsticker design sets
Tegelsticker design sets
 

 

Tegelstickers met spreuken
Tegelstickers met spreuken
 

 

Foto Tegelstickers
Foto Tegelstickers
 

 

Mozaiek Tegelstickers
Mozaiek Tegelstickers
 

 

Tegelstickers

Wenst u de wandtegels van uw badkamer, keuken of zelfs woonkamer op een leuke en zeer decoratieve manier te decoreren? Wij hebben de perfect oplossing voor u! Plak tegelstickers op uw muur. Dit zijn stickers die wij speciaal ontworpen hebben om op bestaande tegels te plakken. Uiteraard zijn deze zogenaamde plaktegels waterproof en kleurecht. De tegelstickers plakken erg goed, en zijn naderhand altijd weer goed te verwijderen./

De kwaliteit van onze tegelstickers is enorm hoog. Vroeger kwamen nog wel eens de randjes los en dergelijke, maar met deze moderne versie van tegelstickers komt dat niet meer voor. Ze plakken simpelweg geweldig!

We hebben in deze rubrieken een onderscheid gemaakt tussen onze verschillende plaktegels. We hebben ze met verschillende designs en motieven. Deze ontwerpen zijn ook nog eens onderling te combineren en zullen een aanwinst zijn voor uw bestaande tegels.

Uiteraard leveren wij de tegel stickers in diverse afmetingen en maten. Neem snel een kijkje in het grote assortiment tegelstickers.
Zit de door u gewenste maat er niet bij? Wij maken deze tegelstickers helemaal zelf, dus kunnen eenvoudig ook tegelstickers in uw eigen maat maken.

De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen met behulp van onze plakhandleiding.
Meer informatie over onze tegelstickers? Klik hier voor extra informatie over tegelstickers.

Hoogwaardige tegelstickers

De tegelstickers van Stickerland plakken over bijna alle soorten muurtegels. De lijmlaag is niet doorzichtig (behalve de 100% witte versie).
Daarom zijn deze goed te gebruiken om over andere tegels heen te plakken zonder dat de ondergrond doorschijnt.

Ze zijn daarnaast ook allemaal voorzien van een beschermende UV coatinglaag die ervoor zorgt dat ze kleurecht zijn. Onze tegelstickers zijn waterproof en krimpen niet.

 

Soorten tegelstickers

Wij leveren diverse soorten ontwerpen van tegelstickers. Op deze pagina kunt u eenvoudig een rubriek kiezen.
Zo kunt u kiezen uit onze enorme collectie tegelsticker sets. Dit zijn setjes van 5 stickers die op allemaal een geweldig mooi motief hebben als opdruk.
Maar we hebben ook enkelkleurige tegelstickers. Daarbij kunt u kiezen uit vele mooie kleuren. En als bonus kunt u deze tegelstickers ook nog eens in een afwijkende maat bestellen.

Ook hebben wij spreuk tegelstickers. Dat zijn losse tegelstickers in het Delftsblauw en met een leuke, grappige spreuk. Maar wat dacht u van tegelstickers met een mozaik?
Dat zijn setjes met losse stickers die samen bij elkaar een voorstelling uitbeelden. Deze zijn perfect voor bijvoorbeeld in uw keuken of badkamer.

De laatste rubriek die hier te vinden is zijn tegelstickers die uit vele losse stickers bestaan. Samen vormen zij een hele grote foto. Soms wel van in totaal meer dan 1 meter groot.
Uiteraard allemaal gemaakt van onze bekende kwaliteit stickers die waterproof zijn, kleurecht en krimpvast.

Geen bouwmarkt stickers

Niet dat bouwmarkten slecht zijn hoor. Integendeel zelfs.
Maar ieder doet waar deze goed in is, en wij maken stickers. Tegelstickers in dit geval.

Onze tegelstickers zijn compleet anders van samenstelling dan de stickers van bijvoorbeeld die u bij de Gamma, Karwei of Hornbach kunt kopen.
Wij ontwerpen en maken deze helemaal zelf, met door ons gekozen materialen die echt perfect plakken, super van print zijn en ook weer altijd te verwijderen zijn.


Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Onze klanten beoordelen de Stickerland Tegelstickers gemiddeld met een 8,9 (van 10) op basis van 7216 reviews!