Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.
 

Tegelstickers

 
U bent hier: Startpagina  Tegelstickers  
Tegelsticker design sets
Tegelsticker design sets
 

 

Tegelstickers met spreuken
Tegelstickers met spreuken
 

 

Foto Tegelstickers
Foto Tegelstickers
 

 

Mozaiek Tegelstickers
Mozaiek Tegelstickers
 

 

Tegelstickers

Tegelstickers zijn stickers die op tegels plakken. Klinkt inderdaad erg eenvoudig, maar toch willen we het nog even kort uitleggen voor u. Want niet alle tegelstickers plakken zomaar op alles en niet alle soorten tegelstickers zijn hetzelfde.

Onze tegelstickers zijn bedoeld om te plakken op wandtegels. Van bijvoorbeeld een keuken, toilet of badkamer. Onze tegelstickers zijn altijd van enorm hoge kwaliteit. Zo drukken wij de motieven met professionele printers en voorzien we iedere print van een beschermende coatinglaag.

Daardoor zijn deze stickers 100% waterproof en helemaal UV werend. Ze verkleuren dus niet door de zon bijvoorbeeld. En ze kunnen ook in een natte ruimte zoals bijvoorbeeld rondom het bad of zelfs in de douchecabine te plakken.


Waarop plakken onze tegelstickers

Deze tegelstickers plakken dus op tegels. Logisch ook. Op gladde tegels, maar ook op die tegels die een beetje golvend zijn of een klein structuurtje erin hebben.

We verpakken ze per 5 stuks. Ieder design bestaat daarom altijd uit een setje van 5 dezelfde tegelstickers met dezelfde afdruk (met uitzondering van de spreuktegelstickers). De standaard maat is 15x15cm. Dat is dezelfde maat als de meest gebruikte tegels. De tegelstickers met effen kleur is online direct ook op afwijkende maten te bestellen. U kiest simpelweg de gewenste maat en wij maken deze tegelstickers dan precies in de door u gekozen maat.

De tegelstickers met een motief zijn om te beginnen altijd op 15x15cm, maar kunnen op verzoek ook op totaal andere maten gemaakt worden. Echter dient u daarvoor eerst een mailtje naar ons te sturen (een telefoontje mag natuurlijk ook) zodat we kunnen kijken of het gekozen motief wel past op de gewenste andere maten zodat u niet voor een nare verrassing achteraf zit.


Tegelstickers plakken

Hoe plakt u onze tegelstickers? Het blijven gewoon stickers, dus ook deze hebben een zelfklevende achterkant. U verwijderd de backing van de sticker waardoor de plakkant bloot komt te liggen en deze plakt u op de tegel.

Dat kan best lastig zijn hoor. Zo komt er vrij snel lucht onder en een bobbeltje is snel gebeurd.
Om dat te voorkomen kunt u onze tegelstickers ook op de natte plakmethode monteren. Dit wil zeggen dat u na het verwijderen van de backing aan de achterkant van de stickers, de lijmlaag nat maakt met wat water (druppetje zeep erbij is nog beter, maar het mag niet schuimen). De natte lijm plakt nu maar een heel klein beetje waardoor u de tegelstickers makkelijk tegen de tegels kunt leggen en nog een beetje op z'n plek kunt schuiven en sturen.

Pas als u het water eronder vandaan drukt met bijvoorbeeld een spatel of montagerakel, gaat de lijm weer plakken en gaan de tegelstickers vast zitten. Zonder lucht eronder natuurlijk.
Deze manier van tegelstickers plakken duurt wel wat langer, maar de kans dat het verkeerd gaat is veel kleiner.


Ons complete assortiment tegelstickers online

Bekijk hier ons complete assortiment aan tegelstickers. We hebben ze met enkele kleuren, met een print en we hebben diverse leuke versies met spreuken erop. Daarnaast hebben we diverse tegelstickers die samen 1 groot design vormen waardoor een groot oppervlak omgetoverd kan worden tot een grote, mooie, voorstelling.

Kies simpelweg de gewenste rubriek en vervolgens bladerd u eens op uw gemak door de grote hoeveelheid met prints, motieven en afbeeldingen. Hier moet toch vast wel iets tussenzitten wat bij u past?Onze klanten beoordelen de Stickerland Tegelstickers gemiddeld met een 9.0 (van 10) op basis van 9260 reviews!