Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.
 

Tegelsticker design sets

U bent hier: Startpagina  Tegelstickers  Tegelsticker design sets  
Product 1 tot en met 18 (van 167 producten) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Product 1 tot en met 18 (van 167 producten) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Tegelstickers sets

Kijk eens wat een enorme collectie aan leuke designs wij hebben klaarstaan voor u op deze pagina's.

Deze sets met tegelstickers bestaan altijd uit 5 dezelfde stickers met dezelfde ontwerpen erop gedrukt. Bij de single color versie kunt u makkelijk zelf een andere maat kiezen. Maar voor de rest zijn alle stickers normaal gesproken 15x15cm groot.

De tegelstickers zijn natuurlijk waterproof zodat ze ook in de badkamer, keuken of andere natte ruimte gebruikt kunnen worden. Daarnaast hebben we er een speciale coatinglaag opgezet waardoor de opdruk niet meer verkleurd. Dus u heeft super lang plezier van deze stickers.

Kies voor de tegelstickers met eigen kleurkeuze als u op zoek bent naar een sticker in een egale kleur. U kunt kiezen uit meer dan 80 verschillende kleuren. Daarnaast zijn deze stickers ook in verschillende maten te bestellen.

De andere tegelstickers hebben meerkleuren designs. Zoals u ziet zijn dat diverse soorten prints die we op deze stickers gedrukt hebben. Dit hebben we geprint op hoge kwaliteit folie en de print is ook beschermd. Dus ze zijn allemaal waterproof, kleurecht en van hoogwaardig vinyl gemaakt.

Daardoor zijn ze ook goed aan te brengen en later zelfs gewoon weer te verwijderen. Let wel, ze zijn niet herbruikbaar natuurlijk.

Losse Tegelsticker sets (5 stickers per set)

Deze losse tegelstickers worden verkocht in setjes van 5 stuks. Het zijn allemaal gedrukte stickers met een ondoorzichtige grijze lijmlaag.
U kiest hier uit onze enorme collectie tegelstickers het gewenste motief. En dat zijn er veel hoor.

Kiest u voor 1, dan hebben we het over 1 set tegelstickers. En 1 set tegelstickers bestaat uit 5 losse stickers.
De standaard maat van deze losse tegelstickers is 15x15cm. Op verzoek (u kunt een mailtje sturen of contact met ons opnemen) kunnen we deze stickers ook allemaal op andere, afwijkende maten voor u maken.

Dan is er dus altijd wel een tegelsticker te maken die over uw bestaande tegels heen te plakken is.

Er is 1 uitzondering. Dat zijn de losse tegelstickers uit 1 egale kleur. Deze bestaan ook uit setjes van 5 tegelstickers, maar hiervan kunt u zelf makkelijk een kleur kiezen.
En dat is niet alles, u kunt ook heel makkelijk zelf kiezen uit een scala van verschillende tegelsticker maten.


Tegelstickers plakken

Deze tegelstickers plakken op allerlei soorten ondergronden. Maar ze voelen zich het beste thuis op bestaande tegels. Dit kan op gladde tegels, maar er mag ook gerust een structuurtje voelbaar zijn. Dat is niet erg.
De losse tegelstickers plakken heel makkelijk nadat u de ondergrond goed ontvet heeft. En het verwijderen is ook heel goed te doen aangezien het echte vinyl tegelstickers zijn.

Deze losse tegelstickers plakken dus op tegels. Of die tegels nu in uw badkamer of keuken zitten maakt natuurlijk niets uit.Onze klanten beoordelen de Stickerland Tegelsticker design sets gemiddeld met een 9.0 (van 10) op basis van 9260 reviews!