Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.

Bouwvak vakantie 2020

Ook wij zijn tijdens deze bouwvak vakantie gesloten. Even een paar weken bijtanken en nieuwe energie opdoen. Daardoor maken wij geen stickers tussen 27 juli en 14 augustus.
Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestellingen bij ons achterlaten. En doet u dat tijdens onze vakantie, dan kunt u de code BVK2020 gebruiken en wij geven u dan een leuke korting.
Direct na de vakantie gaan we snel weer aan de slag om alle opdrachten op volgorde van binnenkomst te verwerken en de achterstand in te halen.
Fijne vakantie!
 

LG Interieur Wrapfolie

U bent hier: Startpagina  Wrapfolie om zelf te wrappen  LG Interieur Wrapfolie  
Product 1 tot en met 7 (van 7 producten) Overige Resultaatpagina(s):  1 


Product 1 tot en met 7 (van 7 producten) Overige Resultaatpagina(s):  1 

De allermooiste interieur wrapfolie kopen

LG Interior Films zijn interieurfolies die geschikt zijn voor het restylen of renoveren van interieurruimtes.

Deze wrapfolie zijn te gebruiken voor het beplakken van vlakke en lichtgebogen gladde interieurtoepassingen als deuren, meubels, balies, wanden, keukens, liften en plafonds.

LG Interior Films zijn vuil- en (redelijk) krasbestendig, zijn gemakkelijk in onderhoud, hebben een lange levensduur en voldoen aan brandklasse B1. Door de speciale airfree lijmtechnologie zijn luchtbelletjes gemakkelijk weg te vegen en kan de folie snel en eenvoudig aangebracht worden. De lijmlaag heeft een hoge (aanvangs)hechting waardoor deze folie voor vele ondergronden geschikt is. 

Deze folie is perfect te gebruiken voor allerlei interieurtoepassingen. Op deuren, kozijnen, keukenkastjes, buro's, tafels. Maar ook voor de interieurdelen van bijvoorbeeld uw camper of caravan is deze folie perfect te gebruiken.

De RS folies zijn gestructureerde gekleurde interieurfolies, waarvan de RS13, RS69 en RS86 overeenkomen met RAL kleuren en zo dus een ideaal en goedkoop alternatief voor schilderen zijn. De CW, DW en NW folies zijn folies met een houtnerfmotief, waarbij de NW folies zelfs een voelbare houtnerfstructuur bevatten. De GS folies zijn hoogglanzende interieurfolies, de MS01en RP51 zijn geborsteld aluminium interieurfolies en de EL folies zijn interieurfolies met een geweldig mooie betonlook.

Let wel. Dit blijft een vinyl en zal dus altijd met zorg behandeld moeten worden. Het is geen vervanger van fineer. Deze folies zijn perfect voor het wrappen van bovenstaande genoemde delen, maar bij montage op horizontale delen waaraan gewerkt wordt (zoals tafelbladen, bureaubladen, werkbanken en dergelijke) is het niet aan te raden aangezien dit tot krassen kan leiden.Onze klanten beoordelen de Stickerland LG Interieur Wrapfolie gemiddeld met een 9.0 (van 10) op basis van 9498 reviews!