Houtmotief Lichtbruin Eiken Woodstock Wrapfolie WSAZ-07

  • Houtmotief Lichtbruin Eiken Woodstock Wrapfolie WSAZ-07
Houtmotief Lichtbruin Eiken Woodstock Wrapfolie WSAZ-07
Volume korting
Aantal Korting U bespaart
3 5% Tot wel € 5,48
5 8% Tot wel € 14,60
10 10% Tot wel € 36,50
15 15% Tot wel € 82,13
25 20% Tot wel € 182,50
€ 121,67
rating Geen beoordeling op dit moment
WSAZ-07
Maat woodstockfolie

Direct erbij bestellen?

Klik op de naam voor meer informatie
Stickerland Montageset € 6,95
Plastic montage rakel € 2,00
Strookje zelfklevend microvilt € 1,00
Ontvettings en schoonmaakdoekje € 0,65
Gratis Stickerland logo sticker € 0,00
Gratis gedrukte plakinstructie € 0,00
Stickerland 3D sleutelhanger € 1,00

Betaalmogelijkheden:

betaalmethodes

  • Gemiddeld in 3 tot 5 werkdagen verstuurd
  • Al meer dan 20 jaar!
  • Hoge klantwaardering
  • Gratis verstuurd vanaf €99,-
WSAZ-07
Soort sticker
Contour gesneden

Specifieke referenties

Omschrijving

Houtmotief "Lichtbruin Eiken" Interieur Wrapfolie van Woodstock


Wrapfolie voor uw interieur met een super realistisch houtmotief. Niet een simpele print, maar een echt slim doordacht motief in een houtstructuur dat gewoon doorloopt. Nerven, kleurverloop en soms zelfs noesten. Het komt er allemaal in voor om maar zoveel mogelijk op echt hout te lijken.

In dit geval lijkt het op Lichtbruin Eiken hout en het ziet er ontzettend mooi uit. De afwerking is zoals echt hout. Dus niet te glanzend, maar zeer realistisch.

Dit is een geweldig goede wrapfolie. Speciaal bedoeld voor het wrappen van dingen van een interieur.
Als die dingen maar hard en glad en niet poreus zijn, dan plakt de wrapfolie er al op.

Met deze folie plakt u met gemak op kastjes, deuren en laden. Van bijvoorbeeld de binnenkant van een camper of caravan, maar ook net zo makkelijk kunt u hiermee uw keuken wrappen. Deze folie is echt hiervoor bedoeld en speciaal hiervoor gemaakt.

De wrapfolie is niet alleen makkellijk te plakken op vlakke ondergronden, maar door het te verwarmen is het plots heel erg flexibel en extreem vervormbaar. Daardoor kunt u de folie perfect rondom hoeken en over hobbels heen plakken.

Deze folie is altijd door middel van het verwarmen ervan op te rekken en te vervormen. Daarnaast is de wrapfolie dikker dan de folie die bijvoorbeeld op auto's gebruikt wordt. Daardoor is ie net iets steviger. En dat is voor wrapfolie die u op bijvoorbeeld meubels of een keuken gaat plakken gewoon iets fijner.
Sterker nog, deze wrapfolie kan ook op werkbladen en tafelbladen geplakt worden. 

Let op: Bij gebruik van deze folie op een werk- of tafelblad, kunnen er altijd na verloop van tijd krasjes ontstaan door het gebruik op het blad. Daarnaast dient u vlekken en dingen die u knoeit direct te verwijderen zodat het niet in de folie kan trekken.
Alle getoonde voorbeelden proberen wij zo duidelijk mogelijk weer te geven. Maar u kijkt via een beeldscherm en is dus de kleur in het echt altijd anders.  Er zullen altijd verschillen zijn tussen de getoonde plaatjes en de echte folie. Dit komt doordat ieder scherm waarop deze plaatjes weergegeven worden een andere instelling kan hebben.
Wenst u 100% zekerheid? Kom dan gerust langs in onze showroom waar we u deze folie in het echt kunnen laten zien. U kunt ook een sample van deze folie kopen.