Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.

COVID-19 beleid Stickerland

Onze productie, design en verkoop draait normaal en op volle toeren. Wij kunnen alle bestellingen voor u produceren, ontwerpen en versturen.
Zolang PostNL en DHL nog bezorgen, zullen wij u blijven voorzien van stickers, folie en uw andere bestellingen.
Uiteraard werken wij strikt volgens de eisen van de RIVM zodat onze spullen geen gevaar voor uw gezondheid zijn.
 

Woodstock Interieur Wrapping Film

U bent hier: Startpagina  Wrapfolie om zelf te wrappen  Woodstock Interieur Wrapping Film  
Product 1 tot en met 18 (van 53 producten) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  3  [Volgende >>] 
Product 1 tot en met 18 (van 53 producten) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  3  [Volgende >>] 

Woodstock Interior Wrapping Film

De Woodstock Interior Wrapping film is een zeer exclusieve wrapfolie die speciaal bedoeld is voor het wrappen van interieurdelen.

Denk daarbij aan kastjes, deuren, laden, schappen. Dat kan van een keuken zijn, maar natuurlijk ook de binnenkant van een camper of caravan zijn er met gemak mee te wrappen. Deze folie is daar speciaal voor gemaakt en is EXCLUSIEF bij Stickerland te verkrijgen.

Wij zijn de enige plek waar deze folie te koop is. En dat heeft een reden. Wij hebben deze folie namelijk zelf samengesteld. De wrapfolie van Woodstock voldoet aan onze strengen eisen van kwaliteit en verwerkbaarheid en daarom staan we helemaal achter dit product.

Deze wrapfolie plakt als de beste en is UV werend. Dus de folie verkleurd nagenoeg niet. Ten toch is het heel makkelijk en goed aan te brengen. De randen zijn om te zetten en in te snijden en door de folie te verwarmen zal deze nóg meer te vervormen zijn.

De meeste folies hebben ook een daadwerkelijk voelbare structuur en het hout is nagenoeg niet van echt te onderscheiden. 
Deze interieur wrapfolie wordt heel vaak gebruikt bij het aankleden van hotels, kantoorgebouwen en bij renovatie werkzaamheden. U tovert in een handomdraai een basis interieur om naar een heel exclusief interieur. 
Of het nu gaat om een stukje van een kast, of een complete muur. Het effect is verbasend mooi en realistisch.Onze klanten beoordelen de Stickerland Woodstock Interieur Wrapping Film gemiddeld met een 9.0 (van 10) op basis van 8979 reviews!