Inloggen   |   Account aanmaken   |   Klantenservice   |   Reclame en belettering   |   Nieuw       

Stickers maken en stickers kopen.
0 items | 0,00
Uw winkelmandje is leeg.
Wij maken stickers voor u. Stickers kopen bij Stickerland.
 

Laptop stickers

U bent hier: Startpagina  Laptop stickers  
Product 1 tot en met 18 (van 76 producten) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  3  4  5  [Volgende >>] 
Product 1 tot en met 18 (van 76 producten) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  3  4  5  [Volgende >>] 

Laptop stickers

Onze laptop stickers zijn bedoeld om te plakken op de covers (klep) van een laptop. Uiteraard gemaakt van hoogwaardig vinyl dat we voorzien hebben van een krasvaste toplaag. Daardoor kunnen ze tegen een stootje en het in- en uit de laptoptas halen is niet erg.
Deze laptopstickers zijn altijd weer te verwijderen zonder dat er van die stukjes papier en stickermateriaal achterblijft.


Maten laptopstickers

We bieden op de website 2 maten laptop stickers aan. Eentje die past op de meeste 15 inch laptops en eentje die op de meeste 17 inch laptops past.

U kunt ook de stickers wat kleiner maken met een schaar zodat ze ook met gemak op kleinere laptops te plakken zijn natuurlijk. Op verzoek kunnen we deze stickers ook op maten maken die niet online staan of in serie indien u deze voor uw bedrijf graag nodig heeft.


Eigen ontwerp laptop stickers

Wenst u dat wij laptop stickers voor uw bedrijf maken? Met uw eigen logo erop of een eigen leuk design waarmee de door jullie personeel gebruikte laptops direct herkenbaar zijn? Regelen we voor u. Custom made vanaf 5 stuks, geen punt. We maken deze dan speciaal voor u, op uw eigen gekozen maten en met uw eigen designs.
Wel gewoon van de geweldige kwaliteit die u van ons kunt verwachten.Onze klanten beoordelen de Stickerland Laptop stickers gemiddeld met een 9.0 (van 10) op basis van 9260 reviews!